Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
proje jetta sayfa 36 - Sayfa 21

proje jetta sayfa 36

Başlatan evreka09, 25 Ekim 2008, 23:43:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devran

erol abı aydın gırısındekı sanayıde mustafa usta var tanırmısn??? motor alt takım vs... mekanık ustası yani

evreka09

Alıntı yapılan: devran - 28 Şubat 2009, 12:31:39
erol abı aydın gırısındekı sanayıde mustafa usta var tanırmısn??? motor alt takım vs... mekanık ustası yani

adını duydum ama tanımıyorum ben aracımın işlemlerini aydın yetkili ford servisinde yaptırdım

motor takıldı yenı resimler

evreka09

arkadaşlar jant işi tamam  :tamamdir hadi bakalım yorumları beklıyorum 14''

GolfMk1Cabrio

Harika diyorum başka bişey demiyorum he bu arada jantların stickerında vw yoksa bbs mi yazıcak ? ? ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

car wolf

jantlar gayet güzel yakışıcağına eminim  kazasız , belasız ve  cezasız sürüşler dilerim istediğiniz gibi oldu araç maşallah nazar deymesin.
My Cars Audi & Vw Germany Style

evreka09

kalbim temizmiş istediğim model jantı tesadüfen buldum lastiklerle birlikte :sevgi:

devran

abi aydındakı mustafa usta benım dayım olur kendısı  :D

bu arada masallah super gıdıyo jantlar super gıder senın canavara bence vw deıl bbs yazzsın daha ıyı olur kanımca

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: devran - 28 Şubat 2009, 23:07:39
abi aydındakı mustafa usta benım dayım olur kendısı  :D

bu arada masallah super gıdıyo jantlar super gıder senın canavara bence vw deıl bbs yazzsın daha ıyı olur kanımca
bencede bbs yazdır daha ıyı olur ama tabı zevkler ve renkler tartısılmas  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

evreka09

Alıntı yapılan: evreka09 - 28 Şubat 2009, 19:17:14
arkadaşlar jant işi tamam  :tamamdir hadi bakalım yorumları beklıyorum 14''

vw yazısı verdi lastikci sağolsun

jantlar 6,5 ''     et 30      4 * 100

lastikler 195/60/14 dişleri iyi durumda michelin energy

bu lastikler olurmu bilmiyorum deneyemedim izmirden aldım bugün diğer arabanın bagajında duruyor .pazartesi denicem selçuk kardeşim e danıştım abi uyar al dedi yardımından dolayı teşekkur ederim.boayacım getir parlak jant boyasıyla boyayalım dedi bakalım pazartesi göstereceğim .gerek görürse boyatılcak.bence gerek yok gibi ama usatam bıkır :tamamdir

vw6n

Ouzoo

Hayırlı olsunn pırıl pırıl görünüyor jantlar..
Yalnız 185/60/14 sanırım doğru ölçü
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Mk1GTI

185/60/14 evt standart ebat ama 195 taban la daha kalın gözükecek bi denrsiniz bakalım çekişe ve yakıta nekadar ek yapacak... 195/50 bulabilsen çok daha güzel olurdu..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

OZGUR.K

Jetta'ya gidebilecek en güzel ve oturaklı  jantlardan birisini bulmuşsun.Artık şehiriçi fotolarını bekliyoruz:) 

cabrio63

185 55 14 bulursan oda çok iyi olur ve şık durur ;)