Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
proje jetta sayfa 36 - Sayfa 7

proje jetta sayfa 36

Başlatan evreka09, 25 Ekim 2008, 23:43:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

evreka09

yasin gelişmeler güzel ama aksilikler can sıkıcı

kalorifer motorumun değişmesi gerekiyormuş bulamadım

göğüslük aradım bulamadım

bide para bitti onu hiç bulamadım

ama boya 10 numara oluyor fotolar gelecek yakında

kapı içleri, çamurluk içi, arabanın altı, bagaj içi çamurluk bağlantılarına önce koruyucu üstüne mum uyguluyoruz
renk orjinal rengi olacak kıyamadım rengine aklınızda olsun kılosu 100 ytl dediler orjınal makına boyaya.
:halazn: :halazn:

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

taha_jetta80

buradaki adama gitgel git gel ayaklarım aşındı valla abi gitmiicem artık parça sormaya şeyin nikahını istiyo rersmen.ama önümüzdeki pazar ant yaya gidiyorum ölmezsek inş.polo içinp raabakacağım jettayada bakarım senin parçalarada bakacağım ucuza falan bulursam alıvereyim sen bana verirsin istersen. yada tel falan görüşürüz gittiğimde oraya.ok

kesik44

abi kalorifer motoru yanılmıyorsam izmir de 3. sanayide vardı.Hatta ben kalorifer peteğinin sıfırını bulmuştum ordan.

evreka09

arkadaşlar teşekkür ederim kalorifer motorunu buldum  :tamamdir

çürük kapı ve yeni kapım çürüme nedeni ise sene 1982 küçük bir kaza sonucu kapı darbe alıyor almanyada servisde kapı değişiyor mumsuz kapı takılıyor ve işte sonuç :t

[IMG]http://img397.imageshack.us/img397/285/photo0034rk5.jpg[/img]
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/438/photo0035ds3.jpg[/img]
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/photo0035ds3.jpg/1/w320.png[/img]

evreka09

arkadaşlar kapı lastiği alacağım 4 kapı için önerinizi ve fiyat bilginiz varsa öğrenebilirmiyim :sevgi:

golf-line2

fitilcileren alabilirsin 150liradır maxsimum 4 kapı fitili

güzel gidiyor arac i  olacak inş. krom tamponlardan bide bıcak tarsı ön karlıktan düşünürsen cok güzel olacaktır

evreka09

kadir naptın  :'(  yüreğime indircen izmirde nuri küçük e sordum 40 ytl dedi yan sanayi 4 kapı lastiğine  :D

yan sanayi almak istemiyorum

arabama aldığım yenilediğim parçaların hepsi orjinal  (termostat kapoağı hariç mecburen çıkma aldım )

yani uzun lafın kısasıkendi tamponlarında vuruk çatlak yamulma yok sadece üstündeki nikelajlı şeritleri söktüm sıcaktan yanmış düz sıyah olarak boyucaz . hoş boya işine daha başlayamadık oda ayrı bi mesele

golf-line2

he doğrı sizinkiler yapıştırma unuttum ya  ;D

bizimkiler sekmanlıydı  onla karıştırdım orj yenisini bulacağını sanmam i fiat almışsın kacırma derim :tamamdir

evreka09

bi yer var ordan haber bekliyorum olmazssa alacam yapcak bişey yok

bide şu göğüslüğü bi yenilesem

golf-line2

oda olur inş. aslında bi mk2 göğüs takabilirsin

kesik44

abi nuri küçük'ün dükkanın daha aşagılarında bir yer vardı sanırım onunda soyadı küçük oraya da bir sor derim bir sene önce gittim daha ucuzdu orası.