Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Arkadaşlar... - Sayfa 3

Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Arkadaşlar...

Başlatan KemalSume, 13 Ekim 2008, 14:53:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KemalSume

O kadar tutmaz sanırım dostum, ben en son onu yaptırcam öğrenince söylerim.
Her şey sende gizli...

kesik44

abi geçmiş olsun allah beterinden korusun arabayı halletmene sevindim

KemalSume

Amin Kesik, sağ ol kardeşim hepimizi korusun.
Her şey sende gizli...

papatya

Selamlar. Ben zaten en şeytana uyma olayını söyledim. aklını kullan böyle yap uyanıklık et demedim. En çaresiz anda böyle de yapılabilir dedim.
Zaten geri 2 seçenek kalıyor, yaptırmak (yaptırdıktan sonra binmek ve satmak diye kendi içinde ikiye ayrılır) 2.si de bu haliyle satmak.
Denemediğim için kaskonun ne şekilde araştırma yaptığını bilemeyeceğim.
benim de arabam 98 model. Trafik sigortasıyla biniyoruz. kazayı pek düşünmüyorum da çalınmasına karşı kasko şart. o da bu modellerde pahalı. Kazayı düşünmüyorum derken, cana geleni kasko zaten yerine getiremez. mala gelen ise hiç problem değil. Ama birkaç model yükseltmeyi düşünüyorum arabayı. O zaman yapmak istiyorum kasko.

Emniyet kemerine gelince, benimde 60 model bi vosvosum vardı. yağmurda tekerler kaydı, bariyere vurdum ama 40 la felan. bi kafa da ben attım cama. yumurta gibi çıkmıştı alnımın şişi.. şiddetle tavsiye ediyorum kemeri. O gün bugündür de hep takarım.

Bu alt koruma için eski şirkette partner vardı, plastik korıuma kırılınca metalini 80 e taktırmıştım. şimdi de olsun 120. en kısa zamanda bende yaptıracağım.

Tekrarçok geçmiş olsun.
Sayfa düzenini bozmayacak şekilde imzalar kullanalım...

KemalSume

Saol kardeşim ilgin için. Kasko konusunda konuşulanlar yanlış anlaşılmasın, kötü bişi denmedi tartışıyoruz. Görüşmek üzere.
Her şey sende gizli...

rye

arkadaşlar benim yazdıkllarımda yanlış anlaşılmasın tabi burda söylenenler tavsiye niteliğinde. her görüş ve fikre saygımız var. ben motor muhafazasını sordum bugün 110 olur dediler. ama yaptırmak istesen bence 90 - 100 düşer.

KemalSume

Sağ ol dostum, araç çıktı zaten. Bi ara yeni fotoları göndercem.
Her şey sende gizli...