Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caddy 1.9 TDI - Sayfa 8

Caddy 1.9 TDI

Başlatan manimelankolipisikoz, 03 Ekim 2007, 21:51:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Halil Kara

Maşallah çok güzel olmuş güle güle kullanırsınız inşallah.

strong

çok iyi olmakla beraber yakışıklı ve haşin olmuş  :tamamdir

manimelankolipisikoz

tşk ederim arkadaşlar. 2 çift almıştım sanayideki usta TEKİNİ kırdı takarken 2 Büyük takmak zorunda kaldım.dün buldum bi çift daha aldım onuda tamponları boyatırken takarım inşallah.

manimelankolipisikoz

bide sizlere bi sorum olacak arkadaşlar..Farların içini boyatayım mı ¿ ne dersiniz ? angellar çok daha güzel görünür diye düşünüyorum ama aydınlatmada bi değişiklik olurmu bilmiyorum o yüzden kararsızım önerileriniz bekliyorum.

®oyal

Halil KARA'nın arkadaşının aracı.
Far boyamayı bende istiyorum.Güzel görünmüyor.
http://www.turkmod.com/aracdetayi.php?aracno=25454

manimelankolipisikoz

bu tip boyama olmamış tabi.benim istediğim ışığın yansıtma yaptığı yer hariç geri kalan tüm yerleri boyama. resimdeki farın içine yapıştırma gibi olmuş.angelların durduğu yerde boyanmalı.

strong

Bu boyama işlemi tam olarak nasıl gerçekleşiyor ki far camı presli gibi görünüyor ?

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: strong - 21 Nisan 2008, 22:17:27
Bu boyama işlemi tam olarak nasıl gerçekleşiyor ki far camı presli gibi görünüyor ?

farın orjinalliğini bozup ayırıyorlar tabi benim yaptırdığım gibi.içerisindeki metal kısım zaten geçme çıkıyor rahatça boyanabilir.

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: wow - 21 Nisan 2008, 13:39:14
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/ynt-buda-benim-golf-v-im-t3424.0.html;msg35881#msg35881

bu boyamamı yoksa tamamımı deişmiş ¿ bana değişmiş gibi geldi.çünkü alt sinyal lambası kısa duruyor orjinallerinde boydan boya gidiyor.

®oyal

Bu far modifiyelidir, Sonradan takma.Benim demek istediğim ve senin değin gibi  yansıtıcı hariç her yerinin boyanması. :tamamdir

manimelankolipisikoz