Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bbs Jant - Sayfa 3

Bbs Jant

Başlatan Ouzoo, 08 Şubat 2008, 11:03:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramcho®

Alıntı yapılan: Suti - 09 Şubat 2008, 00:01:17
Volvo lar 4*114.3, Mitsubishi Colt / Carisma ile aynı

A3 5x100 bijon ise hemen 8,5x18 30ET var bitakım bende sıfır vereyim

19 arıyorum ben teşekkürler.

ramcho®

birlas BBS i bıraktı artık distbüratör deil..jantı tr dişindan getirebilirsin die tahmin ediyorum ama astarı yüzünü geçer BBS ile aynı model LENSO jantlarına bakarakta buna benzer jant alaiblirsin ondan sonra da lnso göbekleri çikarip BBS takarsın :)

Ouzoo

Lensomu? ilk defa duyuyorum bu markayı.Resmi varsa sende paylaşabilirmisin rica etsem
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ramcho®

Ouzoo

Evet baktım burdanda hep janjanlı modeller var, pek hoşuma gitmedi...Birlas ile tekrar görüştüm bugün bbs üretimi durdurmuş bir süreliğine mart gibi çok daha farklı modeller çıkacakmış..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ramcho®

oğuz BBS farklı model üretsede birlas artık sipariş üzerine getirecek ben senin yerinde olsam illa BBS istiyorsam boralar da ki kullanılan BBS leri alırım veya 7j ofsetli BBS hariçi bir jant bakarım aracım beyaz nasıl olsa takacağin bütün jantlar gösterir...

METiN

Metecigim yanlis dusunuyorsun, Cinde uretilmesi demek malin dandik oldugu anlamina gelmiyor, sattigim malzemelerin buyuk bir bolumude Cinde uretiliyor ama sinifinda dunyanin en iyi markalari arasinda, ona bakrsan Sony gibi buyuk bir firmada Cinde uretim yaptiriyor, dandik mi dersin ?? Ince dusunulecek olursada Dunyanin bircok ulkesi uretiminin bircogunu Cinde ayptiriyor, takilmayin bu konulara, buyuk markalar dandik sey uretme riskini asla almaz, buda boyle biline :)

Alıntı yapılan: mcsahan - 11 Şubat 2008, 09:43:14
kt4 sanırm pik dökümden yapılmış :D
poloya takacaksan, performansını düşüreceeğpi kesin,
momo coarse şık görünsede, çin de fason olarak üretilen bir oz modeli.
bbs den vaz geçme

GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

mcsahan

Alıntı yapılan: METiN - 11 Şubat 2008, 19:19:26
Metecigim yanlis dusunuyorsun, Cinde uretilmesi demek malin dandik oldugu anlamina gelmiyor, sattigim malzemelerin buyuk bir bolumude Cinde uretiliyor ama sinifinda dunyanin en iyi markalari arasinda, ona bakrsan Sony gibi buyuk bir firmada Cinde uretim yaptiriyor, dandik mi dersin ?? Ince dusunulecek olursada Dunyanin bircok ulkesi uretiminin bircogunu Cinde ayptiriyor, takilmayin bu konulara, buyuk markalar dandik sey uretme riskini asla almaz, buda boyle biline :)

Metin amcacığım :D,
çin falan değil benim derdim. momo gibi ciddi marka neden fason imalat yaptırıyor?
fason kalitesi her zaman kendi yaptığı gibi olacağını sanmıyorum. (bir imalatçı olarak ;))

Ouzoo

Alıntı yapılan: ramcho® - 11 Şubat 2008, 19:06:34
oğuz BBS farklı model üretsede birlas artık sipariş üzerine getirecek ben senin yerinde olsam illa BBS istiyorsam boralar da ki kullanılan BBS leri alırım veya 7j ofsetli BBS hariçi bir jant bakarım aracım beyaz nasıl olsa takacağin bütün jantlar gösterir...

abi keşke olsa boralardaki flm.Hatta zamanında bizim golf 4 te vardı o paket, bbs gti jantı(istediğim model) + sunroof bu jantlarıda doğuşa birlas temin ediyordu zaten :) fakat gel görki benim polonun bijon aralıığı 4*100 :bekleriz:

Suti

Teşekkür ederim canım kardeşim

corrado_g60

jant bı ayrı araba bı ayrı guzel..
ıkısı beraber super :D

Ouzoo

Yok aynı değil işte  :(

ramcho®

oğuz flanşla halledebilirsin o kadar kasma 4*100 jant alcam die ;)