Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri - Sayfa 24

03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri

Başlatan volksport, 06 Ocak 2008, 22:46:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manimelankolipisikoz

ühü ühü :( ben yokuuum... bolca resim çekmeyi unutmayın merakla bekliyorum .. iyi eğlenceler. hatta videoda çekin  :saygılar

car wolf

gelrmiyorum :-[ abim adapazarında ve babamda rahatsızlandı bugün  :'( evde tek çocuk olduğumdan sağ sola kaoşturuyorum hastaneye götürüyorum.Hepinize iyi eğlenceler. Not;Ben gelemediğim için caraba ( bulut ) ' da gelemiyor. :tamamdir
My Cars Audi & Vw Germany Style

golf-line2

volksport

Devil_Musty Kardeşimde gelemiycekmiş, onun gelmesini cok istiyodum elinde olmayan sebeblerden dolayı işi cıkmıs... Msn den konusurkende yanlış anladı beni...Üzüldüm... :((

Ben bu işten ne para kazanıyorum nede baska bişey,Sevdiğim dostlarımla bir arada olmak için sadece 1 aydır uğrasıyorum, derdimi sıkıntımı dile getirdiğimde msnden beni engelleyip silen arkadaşlarım olucaksa boşa ugrasmısım Teşekkurler...

AhMeTH61

Alıntı yapılan: volksport - 02 Şubat 2008, 22:34:10

Ben bu işten ne para kazanıyorum nede baska bişey,Sevdiğim dostlarımla bir arada olmak için sadece 1 aydır uğrasıyorum, derdimi sıkıntımı dile getirdiğimde msnden beni engelleyip silen arkadaşlarım olucaksa boşa ugrasmısım Teşekkurler...
Çok haklısın abi bazı şeyler sıkmaya başladı artık

ozmo

Arkadaşlar kusuruma bakmayın hanım rahatsızlandı yarın bizde gelemiyoruz yatması gerekiyor biraz bugün dünyanın testini yaptırdık kafam allak bullak oldu bide üstüne can sıkıntısı tam bunaldım...

golf-line2

sağlıktan önemli deyil allah acil şifalar wersin

volksport

Alıntı yapılan: ozmo - 02 Şubat 2008, 23:12:11
Arkadaşlar kusuruma bakmayın hanım rahatsızlandı yarın bizde gelemiyoruz yatması gerekiyor biraz bugün dünyanın testini yaptırdık kafam allak bullak oldu bide üstüne can sıkıntısı tam bunaldım...

Hiç Önemli değil kardeşim, Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, kısmet baska sefere inşallah....

ozmo

allah razı olsun arkadaşlar acaip canım sıkıldı sıkıntıdan patladım valla dahada ne olduğunu öğrenemedik test sonuçlarını bekliyoruz.