Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2013 Geliyor, Herkese hayırlı olsun inşallah...

2013 Geliyor, Herkese hayırlı olsun inşallah...

Başlatan ogretmen_ankara, 31 Aralık 2012, 17:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ogretmen_ankara

İyisiyle kötüsüyle 1 yıl daha geçti geçiyor arkadaşlar...2013 yılı inşallah hepimiz için kazasız, belasız, sağlık, acı haberler içermeyen, mutlu bir yıl olur inşallah...Allah herkese gönlüne göre versin...
        2013 de yine arabalar alınacak, satılacak, merak edilenler sorulup-cevap bulacak, üzüntüler paylaşılıp, sevinçler artacak, tartışılacak hep birlikte bu forumda inşallah...

Buhar

adige_60

o değilde   benim vosvos  1 yaş daha yaşlandı :D :(  12  yasına girdi ya :/ :D

selimbzrc

Ona yaşlandı demeyelimde 1 senelik daha tecrübe kazandı diyelim ;) herkesin yeni yılı kutlu olsun bu arada. Sevdiklerinizle birlikte nice saglıklı mutlu huzurlu yıllara.
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

adige_60

2013 te alt takımı yaptıcam :D kaputta  vernik attı  onları boyatcam :D muayene geçeli 5 ay oldu  muyane yaptırcam :D

selimbzrc

Bu senede çıktııı diye bagıramadım ya la >:(
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

s1nanozk

hepinize iyi seneler forum arkadaşlarım  :) kazasız belasız,keyifli sürüşler,güzel yıllara  :tamamdir

MurdeR

Alıntı yapılan: adige_60 - 01 Ocak 2013, 02:37:17
2013 te alt takımı yaptıcam :D kaputta  vernik attı  onları boyatcam :D muayene geçeli 5 ay oldu  muyane yaptırcam :D
2013 e rot koluyla rot başını yamultarak girmekte varmış oda kötü oldu ya :)

adige_60

Alıntı yapılan: MurdeR_11 - 01 Ocak 2013, 21:34:51
2013 e rot koluyla rot başını yamultarak girmekte varmış oda kötü oldu ya :)

canın sağ olsun. cana gelecegine mala gelsin :)

MurdeR

Alıntı yapılan: adige_60 - 02 Ocak 2013, 16:23:13

canın sağ olsun. cana gelecegine mala gelsin :)
öyle ya cana geliceğine mala gelsin tabi ki :)  70 lira malzeme 20 lira işçilik 20 lirada rot ayarı kurtardık

TEYOLOGY

hocam çok güzel temenniler bunlar. Allah hepimize sağlıklı mutlu ve başarılarla dolu bir yıl versin.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.