Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1991 golf country ile ılgazdan bir kaç kare ve 1 video - Sayfa 2

1991 golf country ile ılgazdan bir kaç kare ve 1 video

Başlatan syncro, 10 Ocak 2008, 22:59:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

syncro

escocem üniversite yıllarında country mi vardı sende

vw6n

escocem

Alıntı yapılan: syncro - 10 Ocak 2008, 23:58:27
escocem üniversite yıllarında country mi vardı sende
emanet v8 blazer vardı arkadaşım bnm şuanki dostumla yaşıt(1981 model).maşukiye,derbent ve kartepe yollarında az adrenalin yapmadım kendimce :)

syncro

ben beykoz nere olduğunu bilmediğim için ve hangi semtten  aldığımı bilmediğimden varsa alırım dedim özür
arkadaşlar keşke bura golf country cenneti olsaydı böle bişi yok ben zincirleri sağ taraf uçurum diye taktım video da izlediyseniz süper bişi bu country bazen aracı kar resmen yuttu stop ettiği oldu yazın ben buna vr6 atarım işte ozaman bu alet kar tanımaz nedersiniz.

vw6n

Ouzoo

Lazy yi izledikten  sonra vr6 atman hiçte sıradışı gelmiyor bu araca göre bence :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

corrado_g60

arabanın hakkını vermısın :)
cok keyıflı bısey olmalıdır ;)

mcsahan

®oyal

syncro

vr6 atılmayacak bişi yok elimizde bitane motor var eğer dizele çevrme şansımız olursa biraz var gibi 1.9tdi düşünüyorum.biraz oynayalım diyorum  :D arkadaşlar bu golf için recaro koltuk takımı arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

Erhan

corrado_g60

vw6n