Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MKII YE MKIII GÖĞÜS UYGULAMASI VE DAHA FAZLASI

MKII YE MKIII GÖĞÜS UYGULAMASI VE DAHA FAZLASI

Başlatan xcape06, 01 Kasım 2012, 13:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xcape06

mk2_20v

varmıdır ki mk2 ye mk3 veya mk4 göğüsü takabilecek babayiğit türkiyede bizde görsek de feyz alsak biraz?
çok uğraştırıyodur ama bana göre bu iş.

xcape06

okadar değildir tahminimce yakında bentakabilirim  :)

mk2_20v

Alıntı yapılan: xcape06 - 01 Kasım 2012, 13:19:01
okadar değildir tahminimce yakında bentakabilirim  :)
sanırım ankaradasınız... takında bizde bakalım belki bi gün mk4 dashboard lu mk2 miz olur :)

xcape06

evet ankaradayım olabilir neden olmasın mk4 zor olur gibi ama mk3 ü çok rahat takıyolar videolarda en azından oyle gozukuyor  :)

mk2_20v

elektrik tesisatı vs çok uğraştırır diye düşünüyorum ben esasında...ama en güzeli bekleyip görmek bi an önce başlayın siz :)

xcape06

işte biraz kararsız kalıyorum orijinal hali kalsınmı yoksa takayımmı o konuda kararsızım

mk2_20v

şahsen mk2 nin dış görünümüne hayranım ama içi hep biraz eski gelmiştir bana..
fenamı olur mk4 dashboard olsa tüm aydınlatmaları çalışsa ne güzel kırmızılı mavili.recaro koltukları olsa ısıtmalı soğutmalı elektrikli  :)
hayali bile güzel bence  :D

xcape06

bunu golf 8 olarak sıfırdan uretseler ne kadar guzel olur dimi

teyyomk2

Bunu biliyyorum süper ya :) Böle bişey olsa türkiyede millet kafayı yer sanırım :)
Tayyar GürmaN

barut

amca bu hale getirmek için 3 defa komple rev. yapmış araca para bol elinden de geliyorsa neden olmasın  :saygılar

mk2_20v

mk4 dashboard lu mk2 görmek isteyen arkadaşları pazar günki bulsmaya beklerim :)