Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
A3 1.8T AMBİTİON BİLGİ VE FİKİRLERİNİZ

A3 1.8T AMBİTİON BİLGİ VE FİKİRLERİNİZ

Başlatan GTİ MEHMET, 05 Ekim 2012, 22:02:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GTİ MEHMET

A3 1.8T ambition almak istiyorum 98.2001 arası önerileriniz eksisi yada artıları nedir saygılar.

leonerdi

güzel arabadır. gayet doluları bulunabilir. malumunuz turbo önemli bu arabalarda. motor olarak agu kodlu olanlar tavsiyemdir. daha sağlam ve dayanıklı motorlardır. en büyük eksisi bana göre tabi biraz çirkin olması :D artısı ise 1.8 T olması

GTİ MEHMET

evetya çirkin abi detaylı canlı kafamda bakıyorumda ona girene kadar diyorum temiz bir golf 4 1.8 gti yada sr.motor bekleyim diyorum. olmadı passat bütçeye göre. mk3 ün tadına zaten baktık şükürler olsun.

Frequency

Düzgününü bulmak zor, özellikle 1.8 T olan çok çok zor...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

GTİ MEHMET

Fabia diyerek geçme, tanı.Düşün altındaki 64 atı.  ustam bu nediryaa ;D ;D ;D valla alemsiniz

leonerdi

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: leonerdi - 15 Ekim 2012, 21:11:10
piyasaya nadir de olsa güzel GTI lar düşebiliyor. ( en azından ilanda güzel duruyo içini dışını bilmem tabi)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-99-golf-gti-temiz-cok-cok-cokk-acillll-101264323/detay/

biliyorum bunu üstad çok değişeni var..ve km si bana göre değil. hiç yaklaşmam yani. ama içimi yakan bu aralar şu :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-mk-iv-gti-1-8-150-ps-turbo-102331754/detay

leonerdi

rene

a3 ün bu kasasının kalitesinden şüphemiz yok temizini bulmakta golf 4 gti bulmaktan çok daha kolay  ama arkadaşa katılıyorum tip olarak Golf 4 ondan çok çok daha güzel yinede temizi bulunup jant yay vs ufak tefek makyajla hoş olur.tabi imkan,sabır ve vakit varsa Golf 4 Gti ın yeri ayrıdır.

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: rene - 22 Ekim 2012, 12:29:56
a3 ün bu kasasının kalitesinden şüphemiz yok temizini bulmakta golf 4 gti bulmaktan çok daha kolay  ama arkadaşa katılıyorum tip olarak Golf 4 ondan çok çok daha güzel yinede temizi bulunup jant yay vs ufak tefek makyajla hoş olur.tabi imkan,sabır ve vakit varsa Golf 4 Gti ın yeri ayrıdır.
:tamamdir :tamamdir ötesi yok gibiya sanırım aynen sabredip beklemek lazım