Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 54

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Arkadaşlar bugun jantcı arkadaşa slm verim derken Mk2 nin jantlarını yeni taktık BBS gold serisi   :sevgi:

oktaygedikli

Ve bugun almanyada olan akrabamın garajında duran BMW r80rt motor sikletini satın aldım  biraz yapılacak işleri var ama kısa sürede onuda paylaşıcam :saygılar

Motor 800 cc 50 hp gücünde grenajları sökülmüş onları toplayınca dahada iyi oldugu çıkıcak  :sevgi:

golfüçyüs

Hayirli olsun abi, oktay abi ve filosunu tek fotografta gormek istiyoruz :)

KOÇ:)

Konuyu baştan sona okumam vakit aldı ama eğlenceliydi. :)
Çok kıskanıyorum bu tarz projeleri, maşallah diyelimde nazar değmesin. :)

oktaygedikli

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 19 Temmuz 2012, 01:36:34
Hayirli olsun abi, oktay abi ve filosunu tek fotografta gormek istiyoruz :)

Sağol kardeşim :) senin için çekicem bi tane  ;) 

oktaygedikli

Alıntı yapılan: KOÇ:) - 19 Temmuz 2012, 03:00:19
Konuyu baştan sona okumam vakit aldı ama eğlenceliydi. :)
Çok kıskanıyorum bu tarz projeleri, maşallah diyelimde nazar değmesin. :)

Amin kardeşim sağol  :saygılar   :sevgi:

oktaygedikli

burak_37

Kardeş konuyu geç görmüşüm  :) ama yaptığın iş çok güzel her ikisinede kazasız belasız bin inşallah.
Hep öğrenmek istemiştim o karavandaki su nerden geliyor nereye gidiyor? ;D

oktaygedikli

Alıntı yapılan: burak_37 - 21 Temmuz 2012, 01:05:04
Kardeş konuyu geç görmüşüm  :) ama yaptığın iş çok güzel her ikisinede kazasız belasız bin inşallah.
Hep öğrenmek istemiştim o karavandaki su nerden geliyor nereye gidiyor? ;D

Sağol kardeşim temiz Su deposu var karavan altında üstünde yada önünde şeklinde 3 çeşit bu suda kimilerinde basıncla beraber muslugu actıgımızda akıyor kimileride benimki gibi 12 volt hidrofor sayesinde muslugu actıgımızda otomatik tazikli basınclı su akar kapadıgımızda kesilir suyumuz bittiğinde yada azaldıgında seyahat halinde iken petrol v.s. müsait yerden su ikmal yapılarak seyahate devam edilir  :saygılar   

burak_37

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 21 Temmuz 2012, 17:36:40
Sağol kardeşim temiz Su deposu var karavan altında üstünde yada önünde şeklinde 3 çeşit bu suda kimilerinde basıncla beraber muslugu actıgımızda akıyor kimileride benimki gibi 12 volt hidrofor sayesinde muslugu actıgımızda otomatik tazikli basınclı su akar kapadıgımızda kesilir suyumuz bittiğinde yada azaldıgında seyahat halinde iken petrol v.s. müsait yerden su ikmal yapılarak seyahate devam edilir  :saygılar   
Kaç litredir o tankerler ? Birde atık su nereye gidiyor ?

oktaygedikli

Alıntı yapılan: burak_37 - 22 Temmuz 2012, 02:17:59
Kaç litredir o tankerler ? Birde atık su nereye gidiyor ?

70 litre ile başlar 350 litreye kadar gider atıksu için de aynı sekilde atık su tankı vardır  hidrofor sistemli boşaltmalı olan yada wc olmayan karavanlarda atık su cıkıs borusu uzun konaklama yapılan yerde kanal gibi  v.s. yerlere borunun ucu takılır giderken toplanıp yola devam edilir.

burak_37

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 22 Temmuz 2012, 12:45:42
70 litre ile başlar 350 litreye kadar gider atıksu için de aynı sekilde atık su tankı vardır  hidrofor sistemli boşaltmalı olan yada wc olmayan karavanlarda atık su cıkıs borusu uzun konaklama yapılan yerde kanal gibi  v.s. yerlere borunun ucu takılır giderken toplanıp yola devam edilir.
Hocam çok oldum ama lağım suyu süzülerekmi atılıyor  :saygılar ;D

3-rcn

bizim teknede maceratör yardımı ile parçalanıyor öyle pis su tankına gonderiyorondan sonra uygun bi yerde denize bırakılıyor  buda onun gibi olması lazım bence
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1