Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
DCS 35 Alamancı günceli sayfa 10 - Sayfa 6

DCS 35 Alamancı günceli sayfa 10

Başlatan KARTAL_07, 18 Şubat 2012, 23:56:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KARTAL_07

Alıntı yapılan: o.bilge - 06 Nisan 2012, 10:48:55
ulan bi daha benzinli araba alırsam 2 olsun ;D büyük konuşmayayım da

Puhaha bende 2008-09  1.6 benzinli golf almayı planlıyorum ama tüplüü :D

o.bilge

aynen valla garanti bitene kadar canımıza okuycak namussuz ;D

KARTAL_07

Alıntı yapılan: o.bilge - 06 Nisan 2012, 11:00:24
aynen valla garanti bitene kadar canımıza okuycak namussuz ;D

üstadım allah hepimizin yardımcısı olsun da benzinli araç sıfır alırken ne biliyim ya...    tüp candır :D

o.bilge

vallahi candır candır da, kapalı otoparka giremiycez bro :(

GermanStyle

Valla ıstetmenın oldugu yere yaptırırsan alıyorlar. Sahsen bende bır tane albea var tuplu ıstetmede tupu aynı polodakı gıbı sımıt tup her yere gırebılıyorum. Bagaja bakıyorlar ama ıstetme akıllarına gelmıyor :D
I♥GermanStyle

o.bilge

ya girmek sıkıntı değil de ben güvenli olmamasından çekiniyorum mazallah patlar falan sonra kasko da ödemez tüplü arabayı ne diye kapalıya soktun diye

GermanStyle

Bu korku ıle gırersen Allah korusun olmayacak sey olur sakınılan goze cop batar yanı :D
I♥GermanStyle

KARTAL_07

Dün depoyu fulledim bugun 100 km yol yaptım ve tekrar depoyu doldurdum. 20 TL de pompa attı zorlaya zorla 25 yaptırdım. Arabamı çokkk seviyorum :D(Genelde sakin kullanım, yaklasık 30 km dip gaz, şehir içi  )

KARTAL_07

Bu da bu günün bonusu olsun. İlkinde ve bundan sonrasında çok daha iyi olmuştu ama bunu çekmiş vatandaş. Bu arada yol kaymak yoksa hayatta kıyamazdım :) Tecrübesi olmayanlar denemesin.

http://www.dailymotion.com/video/xpzo9w_polo-6r-drift-dcs-35_auto

kemal_koker

Alıntı yapılan: KARTAL_07 - 08 Nisan 2012, 18:39:31
Bu da bu günün bonusu olsun. İlkinde ve bundan sonrasında çok daha iyi olmuştu ama bunu çekmiş vatandaş. Bu arada yol kaymak yoksa hayatta kıyamazdım :) Tecrübesi olmayanlar denemesin.

http://www.dailymotion.com/video/xpzo9w_polo-6r-drift-dcs-35_auto

hiç için cız etmedi mi  :t

KARTAL_07

Alıntı yapılan: kemal_koker - 10 Nisan 2012, 16:36:42
hiç için cız etmedi mi  :t

Arabam konusunda gereğinden fazla hassasımdır ama bir kaç yerde yol kaymak gibi oraları hiç kaçırmam videoyu izlediğimde içim cız etmedi değil :d

o.bilge

vallahi yazık gül gibi lastiklere.

kemal_koker

KARTAL_07 has been banned.

KARTAL_07