Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
DCS 35 Alamancı günceli sayfa 10 - Sayfa 5

DCS 35 Alamancı günceli sayfa 10

Başlatan KARTAL_07, 18 Şubat 2012, 23:56:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

aynen ballantines. arabaya hiç yakışmamış  :t

KARTAL_07

Alıntı yapılan: coupe - 05 Nisan 2012, 13:28:33
ballantinesmi o gördüğüm
:o

Ta kendisi  :saygılar O resmin anısı çok büyüktür bir gece yarış yaptık ve kazandığımız ödül ballantines oldu :))

o.bilge

Alıntı yapılan: KARTAL_07 - 05 Nisan 2012, 21:16:14
:-[
valla kusura bakma usta içkiye düşmanlığım falan yok ama arabanın yanında iyi durmuyo. allah korusun bi kazaya falan sebep olur. inşallah içip de direksiyona oturmayız hiç birimiz

KARTAL_07

Alıntı yapılan: o.bilge - 05 Nisan 2012, 21:34:42
valla kusura bakma usta içkiye düşmanlığım falan yok ama arabanın yanında iyi durmuyo. allah korusun bi kazaya falan sebep olur. inşallah içip de direksiyona oturmayız hiç birimiz

1 Biranın 5 sene ve 1 cana sebep olduğunu ailemde öğrendim acısını da cezasını da yaşadım o yüzden katılıyorum size...

o.bilge

keşke böyle acı bir tecrübeyle sabit olmasaymış :( ancak dediğin gibi, 1 bira değil, hiç alkolsüzken bile ne kadar kaza oluyor, alkollüyken daha beterleri olmasın. vicdan azabı yer bitirir adamı.

yine de tebrikler ballantines için ;D güzeldir meret.

KARTAL_07

Alıntı yapılan: o.bilge - 05 Nisan 2012, 22:17:17
keşke böyle acı bir tecrübeyle sabit olmasaymış :( ancak dediğin gibi, 1 bira değil, hiç alkolsüzken bile ne kadar kaza oluyor, alkollüyken daha beterleri olmasın. vicdan azabı yer bitirir adamı.

yine de tebrikler ballantines için ;D güzeldir meret.

Hakikaten güzeldi :) 1.2 TDI motoru küçük gören 1.4 polocu arkadaşları ellerinde ballantines ile bekleriz  ;D ;D

o.bilge

1.2 TDI mı :o :o ben ya 1.4 yada 1.6 TDI zannediyodum. hiç 1.2 TDI'a bu kadar para harcayan birini görmedim

coupe

Alıntı yapılan: o.bilge - 05 Nisan 2012, 22:55:19
1.2 TDI mı :o :o ben ya 1.4 yada 1.6 TDI zannediyodum. hiç 1.2 TDI'a bu kadar para harcayan birini görmedim
jack cansa ballantines canandır  ^-^
akıllı içtiğin sürece tabi  ;)
adam bizim gibi benzine para vermiyorki   :-\  sor bakalım km de ne yakıyor  :D aradaki farklada yapıyor modifiyesini

KARTAL_07

Alıntı yapılan: o.bilge - 05 Nisan 2012, 22:55:19

1.2 Zaten 1.4 e göre pahalı ve ben daha aracı teslim almadan neredeyse 1.6 parası verdim. Hiç pişman değilim bir kaç eklemeden sonra türkiyede ki en dolu trendline olcak :D

KARTAL_07

....

KARTAL_07

Alıntı yapılan: coupe - 06 Nisan 2012, 10:20:27
jack cansa ballantines canandır  ^-^
akıllı içtiğin sürece tabi  ;)
adam bizim gibi benzine para vermiyorki   :-\  sor bakalım km de ne yakıyor  :D aradaki farklada yapıyor modifiyesini

Aynen öyle kontak kapamadan geziyorum arabamı her konuda seviyorum yakıt derdim yok 20 liralık mazotla 100- 120 km gidiyorum hemde yardıra yardıra :D

o.bilge

ulan bi daha benzinli araba alırsam 2 olsun ;D büyük konuşmayayım da