Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta MK2 1991 Diesel. sayfa:32 - Sayfa 15

Jetta MK2 1991 Diesel. sayfa:32

Başlatan MeTHea35, 15 Şubat 2012, 19:28:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

Alıntı yapılan: white quattro - 26 Mart 2012, 20:09:38
Hey maşallah
ne güzel bir renktir bu  :sevgi:

Sağol abi teşekkür ederim Gerçekten Güzell ;)

MeTHea35

Alıntı yapılan: BERKİN METİN - 26 Mart 2012, 21:34:53
Kardeşim maşallah.Aksilikleri takma kafana çözülcek şeyler  :tamamdir 4gözle babanın araba almasını bekliyorum ve dip basık hali süper olucak  :sevgi:
Sağol kardeşim zaten hallettik sorunumuzuda bişiyimiz kalmadı bakalım kendine bi araba bulsun o zaman gırtlağına kadar basıcaz Görüntümüz dahada güzelleşicek  :tamamdir

MeTHea35

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 26 Mart 2012, 21:42:10
süper mete kazasız belasız izmirde sana bir araç için işim düşebilir  :saygılar :saygılar :saygılar
Eyvallah abi sağolasın.Tamam abi haberleşiriz sorun yok ;)

MeTHea35

Alıntı yapılan: bermuda24 - 26 Mart 2012, 22:08:49
gittikçe güzelleşiyor  ;)
eyvallah kardeşim sağolasın Daha yolun başındayız çok yapıcağımız şey var ;)

cyber34

MeTHea35

_can_

Kardeşim ellerine sağlık çok güzel gidiyor, bizimki de geliyor artık çok az kaldı kararlar verildi :)

MeTHea35

Alıntı yapılan: _can_ - 27 Mart 2012, 02:48:32
Kardeşim ellerine sağlık çok güzel gidiyor, bizimki de geliyor artık çok az kaldı kararlar verildi :)
Eyvallah kardeşim ooo senin içinde çok sevindim kardeşim istediğin gibi olur herşey inş  :tamamdir  ;)   
hee bi ara görüşelim yav bayadır konuşmuyoz  :D

_can_

Görüşelim tabi kardeşim biz görüşürüz de, Vwtr olarak'ta bi görüşelim diyorum artık izmir toplantısı gerekiyor :) Satılık Araç var görücüye çıkaralım  :D

MeTHea35

bugün sanayideydik Artık aracımız yarın çıkıcak inş.Yeni aldığımız tamponumuz,marşpiyellerimiz,kapı bantlarımız,panjur,kaş,alt lip ve camurluk plastiklerimiz Boyandı.Yarın bu parçalarımızın montajı yapılıcak ve daha sonrasında Pasta ve cila atılıcak :) yan aynalarıda arabanın gövde rengi ile boyadık bence güzel oldu :D Kapı ayarlarımız kapı kollarımız ve kilitlerimiz şu an ilk günki kadar işlerini yerine getiriyor komple orjinal parçaları ile yeniledik.İşlerimiz tamamlandığında elektirikçiye gidip çamurluk sinyallerini takıcaz ve Amerikan tip sinyal yapıcaz... :melek: bundan sonraki güncelleme sanıyorum müzik sistemini bağlarken olucak iki tane malzeme kaldı onlarıda aldıktan sonra sistemi bağlatıcam bir sonraki güncellemeye kadar bu şekilde ilerledik şimdilik bu kadar...  :saygılar
[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/875/fotoraf1201e.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
[IMG]http://img803.imageshack.us/img803/7442/fotoraf1203.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???