Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6R dikiz ayna kapak sökümü ve folyo kaplama resimli uygulama !!

Polo 6R dikiz ayna kapak sökümü ve folyo kaplama resimli uygulama !!

Başlatan TwinCept, 31 Mart 2012, 10:01:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwinCept

Ayna kapağını söküp  folyo kaplatmayı düşünen  arkadaşlar için umarım yardımcı olur

yagiz ali

Tesekkurler,peki ayna ufak bi hareketle cikiyormu yerinden resimdeki gibi
R 1 3 5
L  +++
    2 4

TwinCept

Alıntı yapılan: yagiz ali - 31 Mart 2012, 10:03:55
Tesekkurler,peki ayna ufak bi hareketle cikiyormu yerinden resimdeki gibi
Yağız uygulamayı bizzat ben yapmadım.Fakat hyundai i20 kapagını kendim kapladım aynı mantık önce ayna çıkarılıyo tırnaklı zaten.Ayna söküldükten sonra kapak alttan tırnaklı kapak çıkartılıyor.En uğraştıran kısmı aynayı geri takmak.Çünkü aynanın mekanizması hareketli yuvarlak topuzumsu bi parça hareketli olduğu için aynalar o mekanizmaya oturtması zor oluyor  :tamamdir

yagiz ali

Alıntı yapılan: TwinCept - 31 Mart 2012, 10:11:27
Yağız uygulamayı bizzat ben yapmadım.Fakat hyundai i20 kapagını kendim kapladım aynı mantık önce ayna çıkarılıyo tırnaklı zaten.Ayna söküldükten sonra kapak alttan tırnaklı kapak çıkartılıyor.En uğraştıran kısmı aynayı geri takmak.Çünkü aynanın mekanizması hareketli yuvarlak topuzumsu bi parça hareketli olduğu için aynalar o mekanizmaya oturtması zor oluyor  :tamamdir

Teşekkürler  :saygılar
R 1 3 5
L  +++
    2 4

GermanStyle

Onu kat kat olmadan yapıştırmakta beceri işi herkes yapamaz. :D
I♥GermanStyle

kemal_koker

TwinCept

Alıntı yapılan: yagiz ali - 31 Mart 2012, 10:21:34
Teşekkürler  :saygılar
Rica ederim
Alıntı yapılan: kivanc2003 - 31 Mart 2012, 10:13:46
folyo kaplarsak aynalarda garanti dışı kalırmı ibrahim bey
Valla heralde kurcaladığın ve dokunduğun için heran  garanti gidebilir   :D :D
Alıntı yapılan: kemal_koker - 31 Mart 2012, 10:45:55
bu kimin polosu :D ibrahim abi sen mi yaptın
Yok kemalcim resmler alıntı araç 1.2 zaten kapı koları siyah aynalarda siyah  ;)

kemal_koker

sonradan da olsa farkettim senin olmadığını :) folyo çok ağırsıymış ama :D gözüm kaldı

o.bilge

dedim ibrahim abinin araba comfort değil mi diye ;D

TwinCept

Alıntı yapılan: o.bilge - 31 Mart 2012, 19:20:00
dedim ibrahim abinin araba comfort değil mi diye ;D

TR 'nin sayılı comfortlarından özgürcüm ayıpsın 18 " çıkıyorum pazartesi duyurulur  ;)

kemal_koker

Alıntı yapılan: TwinCept - 31 Mart 2012, 20:10:04
TR 'nin sayılı comfortlarından özgürcüm ayıpsın 18 " çıkıyorum pazartesi duyurulur  ;)

hadi hayırlısı o zaman  ;)

o.bilge

Alıntı yapılan: TwinCept - 31 Mart 2012, 20:10:04
vay anam vay :o interlagos mu bbs ch mı ne olacak abi ;D azam gibi könig mi akacan

n3co

Ayna kolay cıkıyor, problem yok.Korkmayın yapın. Gerçi ben bügün söktüm kırmızıları. Servise girecem, garanti maranti ayağı çekmesinler iki kuruşluk şey için.  :D
google.com > En Güncel Polo Sitesi.