Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW POLO 6R NET YAKIT BİLGİSİ 1.4 1.2 Benzinliler ve 1.6 1.2 Dizeller - Sayfa 23

VW POLO 6R NET YAKIT BİLGİSİ 1.4 1.2 Benzinliler ve 1.6 1.2 Dizeller

Başlatan discox, 22 Şubat 2011, 19:14:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemal_koker

bluemotion net yakıt bilgisi . depoyu sabah fulledim 141 km sonra tekrar fulledim 22,43 tl aldı. 141 km nin tamamı uzun yolda yapılmıstır. sakin kullandım 90 120 arası değişen hızlarım oldu.

23,43/141=16,6 kuruş

shell den v power lt fiyatı 4,03

BlueMotion

uzun yolda 4,12 lt/100 km ortalama demek bu. 120 lere çıkmış olmana rağmen güzel bir ortalama. 90 ı geçmemiş olsan çok rahat 3,5 ları görürsün, bendeki durum öyle mesela. 4,1 bile harika ortalama. araçlarımızın maşallahı var valla...  8)
Polo, büyüksün...

kemal_koker

Alıntı yapılan: BlueMotion - 29 Mart 2012, 16:15:11
uzun yolda 4,12 lt/100 km ortalama demek bu. 120 lere çıkmış olmana rağmen güzel bir ortalama. 90 ı geçmemiş olsan çok rahat 3,5 ları görürsün, bendeki durum öyle mesela. 4,1 bile harika ortalama. araçlarımızın maşallahı var valla...  8)

önümüzde ki ay ilk bakım :D

o.bilge

Gittim sabah pompacıya ağladım. Bu ne lan her gün zam diye ;D

kemal_koker

Alıntı yapılan: o.bilge - 29 Mart 2012, 18:36:21
Gittim sabah pompacıya ağladım. Bu ne lan her gün zam diye ;D

pazarlık yapmıyomusun ki ??

o.bilge

Alıntı yapılan: kemal_koker - 29 Mart 2012, 18:37:52
pazarlık yapmıyomusun ki ??
buralarda pazarlık yok hacı. Shellin kendi istasyonundan alıyorum bayi değil. Pazarlık etmezler

kemal_koker

ben şaka yapmıştım zaten pazarlık konusunda :D sen de bi fullden alıyon bı shell den bı opetten bı bp den karar ver artık :D

o.bilge

Yok bp ile full daha Nasip olmadı ama bugün fullde arabayı yıkattım 1 liraya :D bi ara bp ye karar vermistim ama caydim yakinda bp yok. Full ile ilgili olumsuz yorulmlar duydum ondan da vazgectim

kemal_koker

gördüm gördüm yanlız 1 tl ye yıkatamazsın yıkarsın :D

BlueMotion

Son yakıt tüketim verilerim: 20 lt yakıt ile 500 km, bunun 340 km si şehirlerarası yolda, 160 km si de şehiriçinde (bahsettiğim şehiriçi 20 km/sa i geçmeyen ve çok sık vites değiştirilen, çok sık dur-kalk yapılan, 1.- 2. vites kullanımıdır, sahilde yavaş yavaş ilerlenen bir kullanım, bilenler bilir bu devir ve hızlarda tüketim 8 - 9 ları görür). Böylesine bir şehiriçi kullanımına rağmen bence mükemmel değerler. Karma tüketim 4 lt/100 km...  :tamamdir Başka söze gerek yok herhalde. Polo, büyüksün...  8)
Polo, büyüksün...

o.bilge

Tamam abi bluemotion cular paylasmasin su yakit tuketimlerini ;D biliyoruz 4ten fazla yakmiyo. Sattiracaksiniz bana arabayi ;D

coupe

Alıntı yapılan: o.bilge - 02 Nisan 2012, 13:43:39
Tamam abi bluemotion cular paylasmasin su yakit tuketimlerini ;D biliyoruz 4ten fazla yakmiyo. Sattiracaksiniz bana arabayi ;D
aynen katılıyorum moralim bozuluyor yaa   :)

BlueMotion

aman arkadaşlar, kimsenin arabasını sattırma niyetinde filan değiliz  :) aslına bakarsanız kendi kendimize nazar değdireceğiz en sonunda galiba  :) daha da paylaşmayacağım bu değerleri, zaten her şey ortada, amerika yı her seferinde yeniden keşfetmeye gerek yok.  8)
Polo, büyüksün...

o.bilge

Alıntı yapılan: BlueMotion - 02 Nisan 2012, 14:56:58
aman arkadaşlar, kimsenin arabasını sattırma niyetinde filan değiliz  :) aslına bakarsanız kendi kendimize nazar değdireceğiz en sonunda galiba  :) daha da paylaşmayacağım bu değerleri, zaten her şey ortada, amerika yı her seferinde yeniden keşfetmeye gerek yok.  8)
aynen valla senin ağzın bal yesin abi :D