Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MANUEL KLİMAYI DIGITALE ÇEVİRME - Sayfa 3

MANUEL KLİMAYI DIGITALE ÇEVİRME

Başlatan 34YZ087, 19 Mart 2012, 19:31:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onuremre

resımlerı burdada paylasırsan çok makbule geçer :D
Tabı Sekkılsın yaa

tunataskiran

naptın gardaş merakla seni bekliyoruzzz

TwinCept

Evet dijital klima bendede merak konusu oldu umarım sıkıntısız olmuştur cihaz

o.bilge

aynen yeni ileti yazılmış diye baktım da bişey gelmemiş ;D

34YZ087

ARKadaşlar montaj yapılıyorr fakat bir sorun var 3 adet parca eksık bızım comfortline de flap motoru vs gibi birde aracın 4-5 gün enderde yatması gerekıomus yaklasık 250-500 TL gibi bir işcilik var arac 4-5 gun orada kalma durumu oılmasa yaptırcaktım ama arabanın musaıt oldugu zamana kaldı metın usta yaparım dedı baktı ettı eksık parcalrı cıkardı kısaca takılıyor arkdaslar ama 5 gun arabasız yasamanız ve cebınızde 500 tl olmanız gerekıyor saygı ve sevgılerımleeee :)
polo 6R 2011-34yz087 yeşilköy

o.bilge

yani toplam bedel dijital klima + 500 tl öyle mi? işçilik ve parçalar herşey dahil mi bu 500e

34YZ087

parçalar dahil değil ama çalışır diolar klimaa belki %60 %70 kapasite ile çalışır ama arac ufak oldugu için problem yaşanmaz diye dusunuorum benım komutlarımı yapsında klimanın cok sogutması okadar önemlı degıl

34YZ087

100 euro klima 500 TL işcilik 780 TL gibi bir şey sadece klima 990 TL +kdv olarka satılıyor

o.bilge

ender fiyat çektikçe çeker 500 lira diye gidip 1 lira bırakıp gelmeyelim bi dijital klima için :D analog sende mi kalıyo onu da alıyolar mı

G60

Manuel kaloriferde ayak orta cam vs gibi yönlendirmeler eski tip mekanik olarak çalışmıyor mu? Dijitale geçince hepsinin yönlendirme mekanizması motorluya mı döndürülüyor? Eğer öyleyse çok uzun iş...
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TwinCept

Geçen sene şubat ayında sis farları ve panjur için sipariş verdiğimde dijital klima ünitesinide vericektim fakat analog klima tertibatının sistemininde değişmesi geretiğini söylemişti servis.Bu konuyu o yüzden çok merak ettim eksik ekipmanlar neymiş acaba metin abi tam liste yaptımı değişmesi gerekenleri ??

o.bilge

Alıntı yapılan: TwinCept - 26 Mart 2012, 22:24:28
Geçen sene şubat ayında sis farları ve panjur için sipariş verdiğimde dijital klima ünitesinide vericektim fakat analog klima tertibatının sistemininde değişmesi geretiğini söylemişti servis.Bu konuyu o yüzden çok merak ettim eksik ekipmanlar neymiş acaba metin abi tam liste yaptımı değişmesi gerekenleri ??
abi senin sisler orjinal mi  :o

TwinCept

Alıntı yapılan: o.bilge - 26 Mart 2012, 22:29:23
abi senin sisler orjinal mi  :o
Orjinal özgürcüm  ;)
Alıntı yapılan: kivanc2003 - 27 Mart 2012, 09:13:18
onun herseyi orjinal :) o bir GTI :)
Sadece jantlarım replika kıvancım onu orj.bulamadım