Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo BlueMotion' um - Resim Günceli - Sayfa 3

Polo BlueMotion' um - Resim Günceli

Başlatan BlueMotion, 30 Ekim 2011, 23:16:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

Alıntı yapılan: mussel - 13 Kasım 2011, 14:52:05
Acaba BM performansı nasıl?
okuduklarima gore kullanicilari gayet memnun. Hem ekonomik hem de donanimli bir arac. İmkanim olsa keske golf bluemotion alacaktim. 1.6 tdi 105ps

guney01

Alıntı yapılan: o.bilge - 13 Kasım 2011, 14:54:20
okuduklarima gore kullanicilari gayet memnun. Hem ekonomik hem de donanimli bir arac. İmkanim olsa keske golf bluemotion alacaktim. 1.6 tdi 105ps

Golf BM gördüm, tip olarak harika gerçekten...

o.bilge

BlueMotion

Resim günceli yaptım arkadaşlar. selamlar... :saygılar
Polo, büyüksün...

kemal_koker

maşşaaallah da panjurun çamuru gitmemiş sanki :D

BlueMotion

Alıntı yapılan: kemal_koker - 23 Mart 2012, 07:41:30
maşşaaallah da panjurun çamuru gitmemiş sanki :D

sağol kemal. ben de biliyorum, ama yıkamacıya kızmak lazım  >:( fotolar çok güzel çıktığından paylaşayım dedim, hiç paylaşmamıştım  :)
Polo, büyüksün...

kemal_koker

:)

afk63

Wellcome to az yakanlar kulubü  :D :D kazasız belasız kullanman dileklerimle

afk63

ooooo yooo camlar çıplakss  :) :) muhendis bey bana kalırsa ilk iş güzel bi film çektir.. hatta ön cama da .. nasıl olur diye sorucaksan benim arabaya bak karar ver  ;) ;)

o.bilge

ön cama film diken üstünde gitmek gibi usta polis gördü mü trafikten men bile edebilir

afk63

o filmli halini de gördükten sonra söktüremiyosun be kardeşim  :D

hocin

Güzel araba, kazasız belasız kullanın.O 100 km de 3 lt yazan yerde benim arabada 8.2 yazıyordu, bu gün Merter'den evden çıkıp Taksim'de işe geldiğimde (her start için stop a kadar ayrı ortalama hesabı) kıymetini bilin  :D

o.bilge

Alıntı yapılan: afk63 - 24 Mart 2012, 14:38:51
o filmli halini de gördükten sonra söktüremiyosun be kardeşim  :D
işte sıkıntı orda :D

afk63

Alıntı yapılan: hocin - 24 Mart 2012, 14:56:49
Güzel araba, kazasız belasız kullanın.O 100 km de 3 lt yazan yerde benim arabada 8.2 yazıyordu, bu gün Merter'den evden çıkıp Taksim'de işe geldiğimde (her start için stop a kadar ayrı ortalama hesabı) kıymetini bilin  :D
biraderim benzinli TSI motor almışsan ona katlanıcan..Gazlarken dizele binilir mi diyosunuz yakıta gelince çook yakıyo bee diyosunuz  ;D ;D