Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW POLO 6R NET YAKIT BİLGİSİ 1.4 1.2 Benzinliler ve 1.6 1.2 Dizeller - Sayfa 20

VW POLO 6R NET YAKIT BİLGİSİ 1.4 1.2 Benzinliler ve 1.6 1.2 Dizeller

Başlatan discox, 22 Şubat 2011, 19:14:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mukusar

Alıntı yapılan: yagiz ali - 21 Mart 2012, 09:50:20
Hava filtresi yakıtı arttırıyormu ki ?
normal kullanımda aslında yakıt tasarrufu yaparmış.ama ben bazen sese tahrik oluyorum ve basıyorum:)...ve basınca açık hava filtresi biraz yakıtı arttırıyor.
G T I

tunataskiran

Alıntı YapÖte yandan, küçük silindir hacimli araçların yakıt tasarrufundaki önemi büyük. Aynı güçte olan taşıtların en hafif olanı aynı zamanda en az yakıt tüketeni. Aynı güçte, fakat değişik ağırlıktaki araçlar arasında yapılan deneylerde 800 kilogram gelen bir taşıtın bin 200 kilogram gelen taşıta göre yüzde 15 daha az yakıt tükettiği belirlenmiş.
ben binmem 800 kg arabaya arkadaş.. makas atarken kçı başı ayrı oynacağına 10 kuruş fazla yaksın canımdan değerlimi:D ama bu broşürü yayınlayacaklarına biraz zam yapmamayı deneyip kendilerini beslemeseler çok iyi olacak.. toplu taşıma çok ucuz sanki.. minübüs bindi indi 1.3 1.4tl olmuş.. tren akbilsiz 2 lira.. otobüs 2 lira.. neyin toplu taşıması neyin feryadı.. 

GermanStyle

Arkadaslar ben aracı yenı aldım ve 50km olduktan sonra aracı flledım ve 175 tlye doldu. Depo yatıya geldıgınde kullandıgım km 330 km ıdı ve dedım dıger yarı depo ıle bır 330 daha gıderım dedım ama olmadı :) toplam 497 km gıttım 175/497= 0.35 kurus yaktı.
I♥GermanStyle

GermanStyle

I♥GermanStyle

kemal_koker

Alıntı yapılan: GermanStyle - 21 Mart 2012, 22:17:29
Ararım 1.4 benzınlı 85ps

profiliniz de görünüyor zaten :)

yarıdan sonra daha hızlı düşüyor sanki :(

o.bilge

evet yarıdan sonra hızlı düşer

GermanStyle

O zaman depo yarıya geldımı depoyu doldurucaz az yakacak (mantık)  :D
I♥GermanStyle

kemal_koker

ihsanks

En son full depoyla 740km gittim zaten benzinciye girerken araba tık dedi gitti :D :D Yine full'ledim full'den ve ortalamayı göstermek istiyorum yorum sizin beyler ama inanın çok kasmıyorum hatta dün beyaz bi polocu geldi arkadan girdi dibime avcılardan havalimanı sapağına kadarda takıldı peşime  :D buralardamıdır o arkadaş 1.4tü o da.... Bu arada büyükçekmece tarafında oturuyorum haftada 15 gün bakırköye gidip geliyorum yani şehirlerarası yolda yapmıyorum bu ortalamada

o.bilge

anaa km yerinde anlık hızınızı mph şeklinde gösteriyo. bu kötü olmuyo mu km ye bakarken. isterseniz tüketimin yazdığı yerde km cinsinden anlık hızı görebilirsiniz

AG0463

büyükcekmece sahilde de bi villanın önünde kırmızı-beyaz 2 adet polo duruyodu onlar sizin mi acaba? :D

Alıntı yapılan: ihsanks - 22 Mart 2012, 12:07:35
En son full depoyla 740km gittim zaten benzinciye girerken araba tık dedi gitti :D :D Yine full'ledim full'den ve ortalamayı göstermek istiyorum yorum sizin beyler ama inanın çok kasmıyorum hatta dün beyaz bi polocu geldi arkadan girdi dibime avcılardan havalimanı sapağına kadarda takıldı peşime  :D buralardamıdır o arkadaş 1.4tü o da.... Bu arada büyükçekmece tarafında oturuyorum haftada 15 gün bakırköye gidip geliyorum yani şehirlerarası yolda yapmıyorum bu ortalamada

GTD