Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
müzik kumanda - Sayfa 5

müzik kumanda

Başlatan hector, 18 Temmuz 2011, 11:30:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AG0463

yahu bmwleri gormeyin o zaman. devir gostergesi gibi bi anlık tüketim göstergeleri var. 10-20-30 diye  gitmeye baslarken cubuk görünürden kayboluyo 30u geçip :D kadranda bi tur atıp gelio :D :D :D :D
GTD

o.bilge

bmw de 1.4 motor mu var sevgili fenerli kardeşim :D

AG0463

2.0 olmasını geçtim 6 silindir bi de :D :D
GTD

o.bilge

of of of. neredeyse 2 tane bluemotion :D

kemal_koker

2 bluemotiondan daha fazla formül ;

bluemotion(bm)=3 silindir 1200cc 75 bg

bmw 320d(bmw)=6silindir 2000cc 183 bg

bmw-bm=3 silindir + 800cc + 108 bg

TwinCept

Yeahhh R landık sonunda şimdi döndüm ist'dan direksiyon resimlerini akşam eklerim arkadaşlar

MasterWK

Otomobil özgürlüktür...

o.bilge

AG0463

abi arabayı sen şimdi belli olmaz çat diye satarsın  matarsın arabayı :D satarsan direksiyonu bana sakla şimdiden ayırtayım ben :P
GTD

kemal_koker

TwinCept

Alıntı yapılan: AG0463 - 03 Mart 2012, 19:39:02
abi arabayı sen şimdi belli olmaz çat diye satarsın  matarsın arabayı :D satarsan direksiyonu bana sakla şimdiden ayırtayım ben :P
Olm sen benm aklımımı okuyosun  :DHelal valla yarın hava bulutlu olurda hele birde yağmur yağmassa pro çekim yapıcam sahibinden'e koymayı düşünüyorum ciddi olarak :) Baba olucaz 7 ay sonra bana vw passat variant gider dimi :saskin:

kemal_koker

Alıntı yapılan: TwinCept - 03 Mart 2012, 20:57:49
Baba olucaz 7 ay sonra

analı babalı büyür ailesine vatana millete hayırlı bi evlat olması temennilerimle :)

TwinCept

Alıntı yapılan: kemal_koker - 03 Mart 2012, 21:02:29
analı babalı büyür ailesine vatana millete hayırlı bi evlat olması temennilerimle :)
Teşekkür ederim kemalcim çok sağolasın :)

kemal_koker