Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
müzik kumanda

müzik kumanda

Başlatan hector, 18 Temmuz 2011, 11:30:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hector

2011 polo comfortline almıştım ama direksiyoondan  cd çalar kontrol  sonradan eklenebiliyor mu

hector

Alıntı yapılan: hector - 18 Temmuz 2011, 11:30:44
2011 polo comfortline almıştım ama direksiyoondan  cd çalar kontrol  sonradan eklenebiliyor mu

arkadaşlar bilen yok mu ya direksiyondan kumandalı cd çalr sonradan yapılabiliuyor mu yapılamıyor mu

AG0463

Direksiyon

bu linkten kumandalı deri direksiyona ulaşabilrsn sanırm. aldığın yerde montajını ve baglantılarını da yapıyorlardır.
GTD

hector

tamam da benim direksiyon bunun aynısı ben sadece o kenardaki kumanda bölmesini istiyrorumm bu çok pahalıı tüm direksiyon

kemal_koker

elektrkten anlayan birinin görmesi lazım bunu :/ arabanın içine pusarak sürenlerdenim ve müzik değiştirmek bi zulüm gibi geliyor  :t

Londonn

kemal acaip rahatsız oluyorum ben öyle sürüşlerden..kesinlikle karşıyım dostum.bazı doğan sahinciler görünmüyor arabaların içinde onlara bişey demiyorum zaten :D  ;D

kemal_koker

alışkanlık meselesi ön cama yapışık,dik ve emanet bi şekilde oturmaktansa geniş ferah sürmek daha hoş ;)

Londonn

Alıntı yapılan: kemal_koker - 25 Şubat 2012, 21:03:20
alışkanlık meselesi ön cama yapışık,dik ve emanet bi şekilde oturmaktansa geniş ferah sürmek daha hoş ;)

o kadar degil ama en doğru sürüş ona yakın sürüş..bunu araştırmışlar sonuç en güvenli sürüşmüş.wrc ralli izledyisen hepsi dediğim gibi kullanıyor..ben biras daha geride tercihim yani o kadar degil ama aşırı yatık çok tehlikeli.kardeşimde i30 var şoför koltugu arkada yolcu koltugunun üstünde kullanıyor..kesinlikle tehlikeli ve yanlış..

kemal_koker

hemen hemen aynı mesafelerde kullanıyoruz :)

o.bilge

abi 1.80 boy var ama arkaya yapıştırınca dolmuş minibüs falan kullanır gibi oluyo sanki pedallar yerden ;D

MasterWK

Alıntı yapılan: n3co - 25 Şubat 2012, 20:50:43

şu nu bir yapabilsek :S ah hemen alırım ebaydan .

yol bilgisayarınıda çalıştırır hemde :D
Otomobil özgürlüktür...

kemal_koker

bu ürün hakkında çalışıp çalışmayacağı konusunda bilgi ve fikir sahibi olan yok mu