Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
led sis mercek ve arka stop karartma çalışması - Sayfa 4

led sis mercek ve arka stop karartma çalışması

Başlatan kalkan23, 13 Şubat 2012, 03:02:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemal_koker

AG0463

GTD

o.bilge

go

Alıntı yapılan: kalkan23 - 13 Şubat 2012, 03:21:43
daha net resımler koyucam kısa sure ıcınde ...

yeni fotoğrafları bekliyoruz (: farı yakından gösteren merceği ledleri tekrar hayırlı olsun

kalkan23

Alıntı yapılan: go - 24 Şubat 2012, 08:11:31
yeni fotoğrafları bekliyoruz (: farı yakından gösteren merceği ledleri tekrar hayırlı olsun

olur koyarım yay koydum arabyaa yenı ama bın pısman oldum araba arabalıktan cıktı at arabası oldu mubarek ... =(

Londonn

Alıntı yapılan: kalkan23 - 25 Şubat 2012, 02:40:17

olur koyarım yay koydum arabyaa yenı ama bın pısman oldum araba arabalıktan cıktı at arabası oldu mubarek ... =(
yay hakkında kötü haber duydukça hevesim gidiyor arabadan..benimkisi bu sekilde at arabası gibi oldu ona yanıyorum :(
belli oldu scirocco amlak sart oldu bana

kalkan23

Alıntı yapılan: Londonn - 25 Şubat 2012, 20:14:57
yay hakkında kötü haber duydukça hevesim gidiyor arabadan..benimkisi bu sekilde at arabası gibi oldu ona yanıyorum :(
belli oldu scirocco amlak sart oldu bana

aman dıım zaten 16 ınc jant ınce yanak ustu yay cıldırırsın ....

Londonn

AG0463

Alıntı yapılan: kalkan23 - 26 Şubat 2012, 02:24:26

aman dıım zaten 16 ınc jant ınce yanak ustu yay cıldırırsın ....

ahah bi de 17+yay görün siz :D :D
GTD

AG0463

GTD

Londonn

ya kötü olsa vw izin vermez o yayın dünyada yayılmasına  ;D büyük konusuyorum büyük firma abi :D izin vermez..17 hatta 18 artı 35 yanak devam..tr,de araçlar nelere alışmadı ki ;)

o.bilge

beyler 20" cayenne jantı var takayım mı ;D çamurluklardan az keseriz oldu bitti ;D hee bir de vw 17" janta izin vermiş ki depo kapağında ölçülerde 17" nin ölçüsü de var