Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tekleme yapıyor... - Sayfa 4

tekleme yapıyor...

Başlatan mk3 gtı, 27 Ocak 2012, 20:53:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk3 gtı

valla ben koydugumda havada yazdı ama aksamları hafta 2-3 kez rollıng denıoduk belkıde ondan uflemıstır  :p :) kelebegı temızleteyım cekerım ;)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mk3 gtı - 08 Şubat 2012, 18:53:53
valla ben koydugumda havada yazdı ama aksamları hafta 2-3 kez rollıng denıoduk belkıde ondan uflemıstır  :p :) kelebegı temızleteyım cekerım ;)
nelerle roll yapptınn ben 4 tane mk3gti ile  denedim. Hepsini geçtim. Ama başka arabylarla denemek nasip olmadı. Senin abf stok dimi kaç binde ?
Exclusive Garage

mehmetk

demiştim krank sensörü diye :) geçmiş olsun
it ürür kervan yürür...

5ani5 mk2

Exclusive Garage

mk3 gtı

evet sadece duz boru var bıde my racıng son susturucu var Sİ ile denedım gectım.320 E36 ıle denedım 200 e kadar 3boy vardı arada 3.25 ıel denedım 3 bıtene kadar cok az onde gıdıo 4 te ayrıyor  :) klasmanımda bunlar vardı gerı kalanlar saxo 106 VTI  :)

htmetin

Alıntı yapılan: mk3 gtı - 09 Şubat 2012, 18:20:32
evet sadece duz boru var bıde my racıng son susturucu var Sİ ile denedım gectım.320 E36 ıle denedım 200 e kadar 3boy vardı arada 3.25 ıel denedım 3 bıtene kadar cok az onde gıdıo 4 te ayrıyor  :) klasmanımda bunlar vardı gerı kalanlar saxo 106 VTI  :)

Pek bişeyde kalmamış geriye:))
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mk3 gtı

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mk3 gtı - 09 Şubat 2012, 18:41:15
yok ya hedef VTI  :)
vti ı geçmek lazım evet ama adamlrın arabası boşş diil bizde doldurcaz napalım :)
Exclusive Garage

servet_volt

gecmiş olsun :) nurı sagolsun oda olmasa :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

stalkerr

geçmiş olsun kardeş....
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

emresener

aynı sıkıntı bende de var..

sadece gazda yapıyor.. Benzıne alınca cıncık oluyor. yarın sabah bi gazcıya ugrayacam. Bu sefer LPGden memnun kalmadım söktüreibilriim her an paramı iade ederse :D
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)