Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 hakkında bazı sorular - Sayfa 24

MK3 hakkında bazı sorular

Başlatan barut, 05 Ocak 2011, 18:40:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barut

soldaki 4 vidayı ve boru kelepçesini sökünce alıyoz elimize veriyoz kutsalı :D bir daha dert çıkarırsa yapacağım taktik bu olcak

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 24 Aralık 2011, 12:25:52
Tamamdır Hasan sensörün fişini çektim 1 tur attım araba çıldırdı :D Akşamüstü temizlik var sağol  :tamamdir

bu maf sensörünün fişini çekip gezmiş olsak nolur ?  ???
yeni yine yeniden..!! 8)

barut

çok tehlikeli Can :D hem cebe hemde arabaya zararı var. Soketi sökünce arabanın rölanti ayarı falan kalmıyor. Ben denediğimde berbat rüzgar vardı durmak için yavaşlamama rağmen devir 2000 lere çıkıyordu :D

Ayar kalmayınca zengin karışım oluyor ve araba gti gibi oluyor :D

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 26 Aralık 2011, 15:24:58
çok tehlikeli Can :D hem cebe hemde arabaya zararı var. Soketi sökünce arabanın rölanti ayarı falan kalmıyor. Ben denediğimde berbat rüzgar vardı durmak için yavaşlamama rağmen devir 2000 lere çıkıyordu :D

benim arabanın ruhu vr6 zaten..  >:D bi düşüremedim yakıtı..  30 tl gaz ile 70 km yapıyorum  şuan sadece lambda sensörü hatası veriyor şunu bi halledebilseydim süper olacak :-\  sonrasında maf falan çıkmaz inşallah..
yeni yine yeniden..!! 8)

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 26 Aralık 2011, 15:49:23
Hey maşşallahhhhhh sen hiç o soketi elleme o zaman :D

bir defa temizlettim nekadar faydası oldu bilemem..  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

SpeedyTR

Alıntı yapılan: barut - 26 Aralık 2011, 15:24:58
Esas o zaman veriyon işte kutsalıı  :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=Kpp9w9iWKw4

:D

barut

Alıntı yapılan: cavanozz - 26 Aralık 2011, 16:21:59

bir defa temizlettim nekadar faydası oldu bilemem..  :)

denemekte fayda var bence sensörü sökemesen bile benim yaptığım gibi hava filitre kabını aç boruya doğru sprey sık :D

Halil_50

Onamdar

Alıntı yapılan: Halil_50 - 29 Aralık 2011, 00:44:55
bakın bakalım tanıdık gelicek mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-golf-gti-68915675/detay   bu kadarda olmamalı ya   >:(

Valla araba kimin tanıyamadım ama güzel duruyo ha 19 edermi etmez ama yerse hesabı :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Ben ilanı şikayet ettim. Birde gıcıklık olsun diye mesaj attım. Bence hepimiz şikayet edelim sahibindene :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

Alıntı yapılan: barut - 26 Aralık 2011, 10:04:13
bauhausda vardır bu meret öğlen gidip bakacam

gidip baktım ortası delik yıldız alyan var ama 50 liralık uc takımı içerisinde 4 tane :D yarın pense ile dalacam  :bekleriz:

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 30 Aralık 2011, 16:30:44
gidip baktım ortası delik yıldız alyan var ama 50 liralık uc takımı içerisinde 4 tane :D yarın pense ile dalacam  :bekleriz:

bunu buldum  :)

http://www.adnhirdavat.com/ProductDetails.aspx?ProductId=8495&CatId=395
yeni yine yeniden..!! 8)