Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
polo 1.6 1998 satildi - Sayfa 32

polo 1.6 1998 satildi

Başlatan alper19, 30 Aralık 2010, 00:45:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

tech_00

boş vaktım olsun bende yapıcam alper :),bitmis halini beklıyorum ellerıne saglık

alper19

murat arkadasimiz ellerine saglik beyaz polonun sahibi :D

atego

Hayırlı olsun, aracın içindeki modlar dışından daha çok keyif veriyor. Tabi dışı bittikten sonra :D

GolfMk1Cabrio

Kanküt Maşallah çok güzel olmuş benimde yönüm telli olan değilde yana doğru uzanan logosuz panjurdan yana  :tamamdir Bu arada sen ne zaman BBS alıyosun bakem  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

alper19

Alıntı yapılan: atego - 09 Aralık 2011, 20:59:21
Hayırlı olsun, aracın içindeki modlar dışından daha çok keyif veriyor. Tabi dışı bittikten sonra :D
cok guzel oldu ici yanliz bakinca keyf veriyo insana :D

alper19

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 09 Aralık 2011, 21:28:17
Kanküt Maşallah çok güzel olmuş benimde yönüm telli olan değilde yana doğru uzanan logosuz panjurdan yana  :tamamdir Bu arada sen ne zaman BBS alıyosun bakem  >:D
len bana sadece hasan ali kanküt diyebilir  :t valla gokan para oldugu zaman geciyorm bbs lere :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: alper19 - 09 Aralık 2011, 22:43:51
len bana sadece hasan ali kanküt diyebilir  :t valla gokan para oldugu zaman geciyorm bbs lere :D
Alıcağın olsun kanka  :-X Bursa'da olaydın takardık benim RS'leri  :)

alper19

bendeyken kesin kirilirdi emanetya :D

suskun

alper hiç boş durmuyon bakıyorum  :halazn:
yakışır kardeşim kolay gelsin  :-*
H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Canın saolsun bi jant senden kıymetlimi sana replika değil orjin RS feda olsun  :)

alper19

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 10 Aralık 2011, 00:10:29
Canın saolsun bi jant senden kıymetlimi sana replika değil orjin RS feda olsun  :)
eyw gokan saolasin :D
ver gazi veer :D

STAK67

kanküt noluyo la burda :D biri sana benim gibi seslenmiş  :p hayırlı olsun bu arada güzel olmuştur kesin :D bizim o siyah kaplamadan sonra :D