Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Satılık Golf 5 Gti Görünümlü

Satılık Golf 5 Gti Görünümlü

Başlatan Yükselgfb, 30 Kasım 2011, 12:28:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yükselgfb

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-5-modifiyeli-5000-tl-uzeri-ekstrali-lpgli-fiyat-dustu-73842971/detay/

Acil nakit ihtiyacından fiyat düştü arkadaşlar.Bu paraya böyle bi aracı bidaha hayatta bulamazsınız.24500 tl.

htmetin

Baya emek harcanmış.. alımlı bir araç.. hayırlı müşteriler.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

odyseuss

Talha sana da araba dayanmıyor. sende benim gibi sıfır almaya mı niyetlisin  ::)
VW Sakarya Facebook Sayfası

ReDDeviL

Aciklamayi okumak biraz zor oluyor soyliyim  :D hayirli satislar
ADK

Yükselgfb

Alıntı yapılan: odyseuss - 30 Kasım 2011, 14:58:49
Talha sana da araba dayanmıyor. sende benim gibi sıfır almaya mı niyetlisin  ::)

Yok abi sıfır düşünmüyorum 3 ayı dolduruyor o yüzden malum 3 aydan sonra sıkılıyom ben  :D

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 30 Kasım 2011, 15:39:17
Aciklamayi okumak biraz zor oluyor soyliyim  :D hayirli satislar

Açıklanacak çok şey vardı yüzden  :D

ReDDeviL

ADK

deli_kan57

yüksel kardeş öncelikle hayırlı satışlar dilerim. ben araçtaki lpg markasını öğrenebilirmiyim. temiz bi golf 5 arıyoruzda.

Yükselgfb

markası aldesa çok tutulan bir marka değildir ama ben bi sorun yaşamadım.

deli_kan57

bende ilk defa senden duydum doğrusunu söylemek gerekirse.ben onun araştırmasını yaparım bi ara. aracın içerisine ait fotoğrafları veya  kısaca bilgi verirsen sevinirim.[sigara yanığı,döşemelerde yırtık] vb. gibi. :'(  çoğumuzun, aracın içinde hoşlanmadığımız görüntüler.  :)
aracın orjinal parçaları mevcutmu.onuda kısaca belirtirsen sevinirim.  sonrası bizim işimiz. değerdirmeye açısından önemli konular. 

Yükselgfb

lpgde marka değil montajı yapan usta daha önemlidir.
içinde rahatsız edici yanık,yırtık vb... bir şey yok.ama içinde itinayla sigara içilmiştir. :) orjinal parçaları yok.

ØSîRîS

azc daha binseydin ya :) hayırlı satışlar..güzel araçmış..