Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 hakkında bazı sorular - Sayfa 16

MK3 hakkında bazı sorular

Başlatan barut, 05 Ocak 2011, 18:40:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

panelde buzzer var ordan geliyor tayfun abi
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ThE_Unforgiven

evet panelde farlar açıksa iki kapıyada duyarlı olması lazım diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim. Yolcu tarafı açıkken iç tavan lambası yanıyor değilmi ?

barut

bütün kapılardan iç aydınlatma yanıyor ama dün far açık uyarı sesi gelmedi

ThE_Unforgiven

ozaman sadece şöför kapısına duyarlı olabilir ki mantıklısıda bu şöför inerken unutr farları yolcular değil..

SpeedyTR

sadece şöför kapısına duyarlı Tayfun Abi :) farlar/parklar açıkken inersen ötmeye başlıyor. bendeki bozuldu :) sigorta panelinde flaşör rölesi gibi siyah bi röle var, ondan geliyor ses :)

barut

dün akşam biraz ilgi alaka gösterdim kendine geldi :) arkadaş bu izmirin yollarına lanet olsun. Dün saydım 1km lik bir mesafede kaldırımdan yola 1mt mesafede ve 20-25m aralıklarla 64 tane rögar kapağı vardı  :t

Onamdar

Alıntı yapılan: barut - 17 Ağustos 2011, 09:21:43
dün akşam biraz ilgi alaka gösterdim kendine geldi :) arkadaş bu izmirin yollarına lanet olsun. Dün saydım 1km lik bir mesafede kaldırımdan yola 1mt mesafede ve 20-25m aralıklarla 64 tane rögar kapağı vardı  :t
Sırf bu yüzden arabayı basmıyorum yere :D
leylek mode geziyorum :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

5ani5 mk2

istanbulda öle yanlız ben ezberledim yoollarıı nerde ne var bilyorumm artık ona göre gidiyorum genelde otobanı kullanıyorum yolumu uzatsamda otoban haricinde düz yol yok:)
Exclusive Garage

servet_volt

ben ıspartada ve usakta sureklı yasadıgım ıcın yollarını cok ıyı bılıyorum ve sıze şöle söleyim bu şehırlerı gorsenız ızmırın yollarına otoban dersınız ;:D :D

ızmırınkılerde cok ıyı degıl ama kotunun ıyısı acıkcası :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

htmetin

İstanbul'un 1980'lerin sonları ve 1990'ların başlarındaki yol durumunu size nasıl anlatsam. Ben topkapıda matbaaya gider gelirdim küçükken.. yollar o kadar kötüydiki trafik sırf yolların kötü olmasından sıkışıktı. araç fazla değildi ozamanlar. Şİmdi ise istanbul bence çok yol kat etti ama daha iyi olması lazım tabii. 1998 senesinde de Ankaraya gittiğimde hertaraf şantiye gibiydi heryerde yol çalışması vardı aradan 2-3 yıl geçtikten sonra gittiğimde ise bambaşka bir başkent vardı. Bence ankaranın yollarıda fena değil. Ama İzmir için bişey demek istemiyorum gerçekten kötü. Bolu'dan bahsetmeyeyim tabiri caizse hergün bir offroad macerası içindesiniz.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

abi bi yolda 64 tane rögar kapağı olurmu elinizi vicdanınıza koyun nerde görülmüş böyle rezalet  :t :t

muharrem77

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 16 Ağustos 2011, 21:53:00
sadece şöför kapısına duyarlı Tayfun Abi :) farlar/parklar açıkken inersen ötmeye başlıyor. bendeki bozuldu :) sigorta panelinde flaşör rölesi gibi siyah bi röle var, ondan geliyor ses :)
Ayrıca bir püf noktası daha var: kontak anahtarını çıkarınca ötmeye başlıyor, anahtar takılıyken uyarmaz.