Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 hakkında bazı sorular - Sayfa 11

MK3 hakkında bazı sorular

Başlatan barut, 05 Ocak 2011, 18:40:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onamdar

nasıl bi uyarı bu bende şu an cam suyu haznesi boş test ederim :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

barut

valla okan 4-5 saniyelik bi ara ile dıt dıt sesi geldi gösterge ekranıda temizdi anlamadım  :-\

Halil_50

yağ azalmıştır yağ azaldığında uyarı sesi verir

Halil_50

müşür felan varsa o arızalı olabilir

alpers3

Alıntı yapılan: barut - 08 Mayıs 2011, 19:36:40
bugün enteresan bir uyarı sesi vardı 4-5 saniye arayla geliyordu bir abime danıştım "cam suyun eksilmiş onu doldur kesilir" dedi. Baktım gerçektende su eksilmiş tamamladım sesde kesildi :)
mk3lerde bu tıp bı ozellık yokkı 4 kasalarda var oda dewamlı yapmaz bunu kontagı ılk cewırdıgınde yapar bırdahada ses cıkartmaz :D

barut

su doldurduktan sonra 150km yol yaptım bu sabahda işe geldim tık yok :)

SpeedyTR

Motorumuzu yıkadık  :tamamdir :sevgi: ;)

ÖNCE:

SONRA: (Kaput Amortisörlerimiz ile birlikte!!!) ;)

cengizhan_mk3

5 dakikaya okadar da üşenme  :)

SpeedyTR

Tayfun Abi, takmalısınn :) mikemmel bişey.. azcık açıp bırakıyorsun, gerisini onlar hallediyor :) toplantıda konusu geçti, olurdu olmazdı derken hemen oracıkta taktık amortisörleri. Egemen ve Cengiz kankisanlarımla  :D :tamamdir

cengizhan_mk3

bizimkilerde yolda bakalım kanki bekliyoruz  :D  buarada bugün sana bi msj attım ama yanlışlıkla kapalı tele heralde  :-\ kardeşin amerikan park lambası sorununu çözdü çalışmaların meyvesi çok yakında vizyonda olacak 1 e 1.. piyasaya sürecem ilk sana kardeşim :tamamdir :sevgi:  KARIŞMA BENDE  ^-^

cengizhan_mk3

Bu yurt dışı bağlantısı  1 numara :tamamdir   gti spoileri bulman imkansızdan öte dediler çıkması bulursan öp başına koy hesabı ben sıfırını aldım  I Love MK3  :sevgi:

SpeedyTR

Evet sanırım kapalı hatta yolladın. onu da  2-3 güne açtırıyorum tekrar :) amerikan park işi nasıl onu anlamadım, bende herşey hazır sadece kablolarını bağlayacağım ama üşeniyorum :)