Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO Sohbet - Sayfa 18

POLO Sohbet

Başlatan Erhan, 14 Şubat 2007, 19:01:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VWR

servis zamani gelmis...ilk cikan yazi oil demek...yag seviyeni kontrol et ya da yag degisim zamani gelmis demek..
Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...

vw6n

ikinci yazı ne anlama geliyor araba rektefe olalı 700km oldu

G60

IN 02  30bin km bakımı hatırlatıcısı. Bende de gösteriyor.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWR

hadi bakima bakayim.... ;D ;D

vw6n

Rektefeden önce IN O1'di şimdi ise IN O2 Erhanın dediğine göre bilgisayarla sildirmek lazımmış

Erhan

bilgisayarla sildirmeye gerek yok eski tip kadranlarda silmenin bir yolu olabilir.

Erhan

IN 02  biraz daha kapsamlı bir bakım 01 e göre,

eski tip kadranda silme,

-km sayacında toplam km gözükmeli,

-kontağı açın odometre dümesine basın,

-kontağı kapatın ve düğmeyi bırakın OEL yazısı beliricek,

-saatin dakikasını ayarlamaya yarayan düğmeye silenene kadar basılı tutun..

bi deneyin bakalım olucak mı merak ettim.....

G60

IN 02 de yapılması gerekenler Haynes Manuel'de yazana göre.:

"Replace Spark plugs
Replace Air Filter
Replace pollen filter
Check condition of belts and replace if necessary
Reset indicator"
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

vw6n

vw6n

İştebu tamamdır arkadaşlar az önce işi çözdüm sıfırlandı IN OO :tamamdir
Bir işin daha üstesinden geldik bunu ayrı bir konu olarak polo bölümüne yazalım ki kolay bulunsun bu işi Erhan yapar

hades

slm arklar bende yeni üye oldum 97 1.4 sportline dohc motor polom var yanlız arabayı zorladım zaman 160 dan öteye gidemiyorum nedendir acaba....
bu arabaya hastayım....

aslanca2

Alıntı yapılan: hades - 31 Ağustos 2007, 12:04:12
slm arklar bende yeni üye oldum 97 1.4 sportline dohc motor polom var yanlız arabayı zorladım zaman 160 dan öteye gidemiyorum nedendir acaba....
motor kaç devirde 160 yapıyor? 1.4 Anca o kadar olabilir. Az daha motoru zorla bak neler oluyor... :t
Bu arada hoş geldin :)

VWR

Alıntı yapılan: hades - 31 Ağustos 2007, 12:04:12

normal bir durum degil...normal sartlarda duz yolda cok rahat 185 leri gormen gerekir.

vw6n

Bu akşam arabnın hararret uyarısı yandı durdum ve suya baktım su bitmiş :o hemen 1 şişe su aldım döktüm eve gelene kadar hiş bir anormallik yoktu eve geldim arabayı park ettim garajın kapısını açtım arabayı yine çalıştırdım garaja soktum sonra garaj kapısını kapatırken yerlerde su izleri farkettim karanlık olduğu için bakamadım yarın bakıcam inşallah önemli bişey değildir yoksa ördeği iftarda sofraya koyacam :bekleriz: