Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 33

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TARGET

vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

e12

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 08 Ocak 2011, 14:46:54
allaha sukur geldin sonunda. dunyayı gezdin heralde  :)
çok şükür geldik yarım dunya sayılır...
herkesın ıyı dıleklerı için tesekkurler...Hoşbulduk... :tamamdir :sevgi:

cahitarsal

Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

SpeedyTR

Selamlar..  Öncelikle hoşgeldin Erdinç kardeş..

Ben kısa bir süre önce Mk3 GTi sahibi oldum, daha henüz resimlerini paylaşamadım ama istediğim birkaç aksesuar ve parça var, listesini ve/veya resimlerini PM atsam fiyat/temin edilebilirliği öğrenip bana bilgi verebilir misin?  :)

şimdiden teşekkürler..  ;)

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 15 Ocak 2011, 17:41:25
Selamlar..  Öncelikle hoşgeldin Erdinç kardeş..

Ben kısa bir süre önce Mk3 GTi sahibi oldum, daha henüz resimlerini paylaşamadım ama istediğim birkaç aksesuar ve parça var, listesini ve/veya resimlerini PM atsam fiyat/temin edilebilirliği öğrenip bana bilgi verebilir misin?  :)

şimdiden teşekkürler..  ;)

Neymiş oparçalar burda paylaşta bilen başka arkadaşlar olabilir :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

SpeedyTR

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 15 Ocak 2011, 17:47:37
Neymiş oparçalar burda paylaşta bilen başka arkadaşlar olabilir :)

Aracı 3,5 - 4 cm düşürmek istiyorum, sadece yayla mı yapsam amortisör kitiylemi bilemedim.. coil düşünmüyorum finans açısından. zaten yol yok antalyada.. ön tampona smoked reflektör kiti düşünüyorum USA Style. LED stop istedim ama TR'de pahalı. farlarda tabi.. kırmızı emniyet kemerlerini 4kapı için bulabilirmiyim bilmiyorum. 2kapı için var.. nacizane istekler işte  :D

ThE_Unforgiven

aracı düşürme için sakın sadece yay kullanma ... Orjin yayları kullan ve amortisörlerini sertleştir bence. Yayları kestirebilirsin olmaz diyenler itakma D:
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

emrese

Erdinç bey daha önce sordummu bilmiyorum ama polo 6n2 gtı ön karlık lazım temin edebilirmisiniz ?

barut

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 16 Ocak 2011, 01:02:11
aracı düşürme için sakın sadece yay kullanma ... Orjin yayları kullan ve amortisörlerini sertleştir bence. Yayları kestirebilirsin olmaz diyenler itakma D:

YAYLARI KESMEK ARABA İÇİN YAPILACAK EN KÖTÜ İŞLEMDİR derim aman aman amannnn...

q4

golf v için 16 inç cleveland jant takımı servisten uyguna getirrilebilir mi

e12

Alıntı yapılan: emrese - 16 Ocak 2011, 21:12:35
Erdinç bey daha önce sordummu bilmiyorum ama polo 6n2 gtı ön karlık lazım temin edebilirmisiniz ?
maalesef temın edemıyorum onu..

e12

Alıntı yapılan: q4 - 17 Ocak 2011, 11:35:12
golf v için 16 inç cleveland jant takımı servisten uyguna getirrilebilir mi
kargosu ve bana gelmesı sıkıntı yaratabılır.ıyıce arastırmak lazım sordurur hesaplatırım en kısa zamanda..

e12

Alıntı yapılan: barut - 17 Ocak 2011, 10:10:21
YAYLARI KESMEK ARABA İÇİN YAPILACAK EN KÖTÜ İŞLEMDİR derim aman aman amannnn...
+1453