Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
[ SATILDI ] Satılık 97 model Golf GTI Mk3 (12 600 tl ) - Sayfa 7

[ SATILDI ] Satılık 97 model Golf GTI Mk3 (12 600 tl )

Başlatan ThE_Unforgiven, 08 Aralık 2010, 10:49:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

hemde çok altan ama satıcam dedim artık birde yeni bir araç buldum onu kaçırmak istemiyorum.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

ne diyelim hayırlısı olsun , sportline da ayrı bir zevk bana göre ama neticede oda gtı , tabi yakıt oranına bakınca bizimkiler gtı a göre hiçbişey aynı zevki aldıktan sonra daha güzel gelir tabi sportline
ADK

ThE_Unforgiven

Herşey bir arada olmuyorki hız ekonomi çok zıt kavramlar eski model araçlar içintabi.

ReDDeviL

evet ama sportline ı benzinli kullanarak tatmin olursun gene gtı kadar olmasada seri araba , hem yakıtta olunca alışınca güzel gelir
ADK

5ani5 mk2

kooolay gelsinnn:) gfl 28 artık anadolu yakasında benim iş yerinden bi arkaşıma aldıkk. darısı benim başıma:)
Exclusive Garage

ThE_Unforgiven

nşallah Bilal herkesin gönlünde bir araç var işte :D Sanırım onur yarın iç işleri müdüryle gelecek :D

5ani5 mk2

hehe olablir abi:) bi altınada bakıyım dedii:)
Exclusive Garage

ThE_Unforgiven

valla abi benim sölediklerim haricinde bişey çıkmaz. gerçi bugün biri aradı amasyadan otobüse binicem akşam geliyorum dedi bende onuru aradım kesin yarın geliyosun dimi dedim. O müşteriye sattık dedim inşallah cayma yapmaz beni büyük zarara sokar :D

VWci

ThE_Unforgiven

5ani5 mk2

yok yok alcam dedii daha dönüş yok kanına işlediii mk3:)
Exclusive Garage

ThE_Unforgiven

5ani5 mk2

Exclusive Garage