Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 hakkında bazı sorular - Sayfa 3

MK3 hakkında bazı sorular

Başlatan barut, 05 Ocak 2011, 18:40:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

kitabına bakmam lazım abi 1002 değildir o INO2 dir ::D OEL filanda yazar bakımla ilgili hatırlatma işte belli km doldumu yanıyor silebiliyorsun.Kitabına bakar yazarım arabada kullanım kitabi.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 08 Ocak 2011, 13:37:32
hasan sende kullanım klavuzu varmı acaba ?

yok abi ne gezer bende.. yedek anahtarı bile yok yusuf yusuf dolaşıyoruz tek anahtarla ::) inertnette araştırdığımda bi tek ispanyolcasını yüklemişler onuda anlyabilmek çok zor.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

zannederdem vag-com bağlantısı ile siliniyor bizimkiler ama çokta kafaya takılacak birşey değil bence.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

Alıntı yapılan: htmetin - 08 Ocak 2011, 13:46:21
yok abi ne gezer bende.. yedek anahtarı bile yok yusuf yusuf dolaşıyoruz tek anahtarla ::) inertnette araştırdığımda bi tek ispanyolcasını yüklemişler onuda anlyabilmek çok zor.

allahdan bende yedek anahtar var :D bende o ispanyolcayı buldum harıl harıl arıyom bakalım denk gelcekmi bi yerde

ThE_Unforgiven

Bende va kitapçık :D Hatta servis kayıtları bile 97 dn beri elimde yedek anahtarım bile hiç kullanımamış klıfında daha üstündeki kodlar vs.

Silmek için kontak aç kapa yapıp basılı tutuyosun trip i sonra ordan seçiyosun ama kitabına bakar yazarım.

Hasan vagcom filan yok.

barut

Sevinirim süleyman hatta o kitapçığı bizim eleman çoğaltsa nasıl olur ?

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: barut - 08 Ocak 2011, 13:54:01
Sevinirim süleyman hatta o kitapçığı bizim eleman çoğaltsa nasıl olur ?

Fikir yasasına aykırı olur abi hatta korsan kitaba girer :D

ThE_Unforgiven

boş vaktimde tararım pdf olarak atarım nete millet faydalanır ;)

SpeedyTR

benimde torpidoda ööle bişey vardı galiba sanırsam.. :) bi bakayım, varsa bende yasalara uygun bir şekilde genel kullanıma hazır hale getiririm.  ;)  ilk kontak açılışında öyle bi 4lü rakam dikkatimi çekmedi, işkillendim bak. benimki bozukmu yoksa  ;D

ThE_Unforgiven

çıkar çıkar ama 00 yazar 01 yaza 02 yazar oel yazar hepsinin bir anlamı var.

SpeedyTR

evet, yazıyordur mutlaka.. merak ettim eve gidince bakarım diye düşünüyordum ama dün akşam anahtarı biradere kaptırdık. gelmesini bekleyeceğiz  ;D