Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 69

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: GHOST - 22 Aralık 2010, 17:10:27
Kısmetse bu cumartesi  :) 

Hadi hayırlısı olsun az kaldı mutlu sona maşallah allah utandırmasın . TR de bu setup lar 2 elin parmaklarını geçmiyo . Bu projeleri gördükçe hevesleniyorum . Darısı başımıza inşallah . Bitsin hep beraber toplanalım şu hayırsız apaçi takımları gibi olmayalım kardeş kardeş sıkalım :D

Sevgiler....
Volkswagen Motorsport

barracuda

ya agacan gel ben yapam sana yazılım hazır eve internette bağlanıyo şimdi :) uçuriim arabanı ismi bile hazı markamın AGATECH

GHOST

Alıntı yapılan: barracuda - 23 Aralık 2010, 11:44:11
ya agacan gel ben yapam sana yazılım hazır eve internette bağlanıyo şimdi :) uçuriim arabanı ismi bile hazı markamın AGATECH
Eyvah...aga elleme senin makinayı gözünü seveyim  ;D

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 23 Aralık 2010, 11:08:40
Hadi hayırlısı olsun az kaldı mutlu sona maşallah allah utandırmasın . TR de bu setup lar 2 elin parmaklarını geçmiyo . Bu projeleri gördükçe hevesleniyorum . Darısı başımıza inşallah . Bitsin hep beraber toplanalım şu hayırsız apaçi takımları gibi olmayalım kardeş kardeş sıkalım :D

Sevgiler....
Çok sağol üstadım,inceden elimizden glediğince bütcemiz el verdiğince birşeyler yaptık bakalım..Senin proje nasıl gidiyor ?

GolfGti16VMk1

allaha şükür vallahi bi sorun yok parçaları toparlıyorum mootrun alttaraf bitti eksiklerim baya azaldı .
Volkswagen Motorsport

GHOST

Üstad elimizden birşey gelirse her zaman.. :tamamdir

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

d3n1s

GHOST

son dk gelişmesi...bu cumartesi de olmayacak gibi sanki yılbaşından önce olacağı kesin ama   ::)

Ah ümit  ah :t

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

freeman

GHOST