Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf III Karışık Fotoğraflar! - Sayfa 23

Golf III Karışık Fotoğraflar!

Başlatan G60, 06 Haziran 2007, 03:19:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Diesel

Sonradan heralde nizam abi tam bilmiyorum ama.. Bilen arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa öğreniriz.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

deniz141

arkadaslar ben diyorum ki bir cok mail attım ben dogus otoya fakat döneceklerini söylediler dönmediler.. her sene almanyada düzenlen golf mitingini ist bula getirmek istiyoruz bir golf sahipleri olarak bunun için birseyler yapalım diyorum facede reklam forum filan desteginiz lazım nasıl yapabilirz.. tek amacım bu golf mitingini ist ye getirmek burda ülkemizde uygulamak.. cevplarınızı bekliyorum... ferhat tığlı..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: deniz141 - 04 Aralık 2010, 16:12:06
arkadaslar ben diyorum ki bir cok mail attım ben dogus otoya fakat döneceklerini söylediler dönmediler.. her sene almanyada düzenlen golf mitingini ist bula getirmek istiyoruz bir golf sahipleri olarak bunun için birseyler yapalım diyorum facede reklam forum filan desteginiz lazım nasıl yapabilirz.. tek amacım bu golf mitingini ist ye getirmek burda ülkemizde uygulamak.. cevplarınızı bekliyorum... ferhat tığlı..
Golf mitingi dediğin sanırım avrupadaki Wörthersee tourlarını diyorsun onlar miting değil sabit zamanda sabit yerde VAG grubunun toplanması bizde çok istiyoruz ama halay başını kimse çekmek istemiyor  :(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

61GOLF3

abi aracın çok hoş ya Allah kaza bela vermesin :) teskkur ederım kardesım
I ♥ German Style

mehmet-x

kim ne derse desin bbs ler golf için yapılmış

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

prens_0606

bu krom jantlardan bi bulsam  bbs felan hikayede yok işte JANTI BULSAN buseferde ofsetlisini bulaMIYON

cabrio63

yok artık hem vento burun hem caddy hem drop top  bayağı uğraşmışlar bu arabayla...

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline