Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) - Sayfa 21

GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;)

Başlatan ThE_Unforgiven, 05 Eylül 2010, 22:46:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

abi su ledlerin ısıklarının parlaklıgını nasıl düşürürüz ? bir yol çaren var mı  iç taraflara kapı acıldıgında yapmak istiyorum
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ThE_Unforgiven

Direnç değerlerini yükseltirsen daha kısık olur nizam.Tavan lambası ucu vardır sigorta panelinde ordan uç alırsan kapılar açıldığında ledlerin yanar ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

GolfMk1Cabrio

Aslında kırmızı yapsan çok felaket durur heleki gece ben Angel alırsam kırmızı yapıcam   >:D Bu arada abi ne işle uğraşıyosun  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ThE_Unforgiven

Biraz böle bineyimde angellardan biri patlarsa filan kırmızı yaparım hepsini... Bu arada elektrik işiyle uğraşıyorum ;)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 18 Ekim 2010, 20:14:47
Biraz böle bineyimde angellardan biri patlarsa filan kırmızı yaparım hepsini... Bu arada elektrik işiyle uğraşıyorum ;)
Meslektaşız desene ya gerçi tam olmasada öyle sayılır  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nizam

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 18 Ekim 2010, 18:58:34
Direnç değerlerini yükseltirsen daha kısık olur nizam.Tavan lambası ucu vardır sigorta panelinde ordan uç alırsan kapılar açıldığında ledlerin yanar ;)

sardım bu işe arka koltuklara iyi olur diye düşünüyorum birde bagaj

Yunus EMRE

ThE_Unforgiven

Gökhan ben Elektrik derken bildiğin tesisat kumanda panoları ve alçak gerilim işleriyle uğraşıyorum.Bir ara otomasyon işide yaptım ;)

Nizam taktın haaa yapalım senin yavruya ledleri :)

Bu arada BBS lerim geliyor az bir zamanı kaldı onları siyaha boyayıp çemberine polisaj yapıcam :)

barut

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 19 Ekim 2010, 08:40:27
Gökhan ben Elektrik derken bildiğin tesisat kumanda panoları ve alçak gerilim işleriyle uğraşıyorum.Bir ara otomasyon işide yaptım ;)

Nizam taktın haaa yapalım senin yavruya ledleri :)

Bu arada BBS lerim geliyor az bir zamanı kaldı onları siyaha boyayıp çemberine polisaj yapıcam :)

benim çizdiğim projeleri uyguluyorsun demek :D

nizam

Yunus EMRE

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: barut - 19 Ekim 2010, 08:58:06

benim çizdiğim projeleri uyguluyorsun demek :D

Eh öylede diyebiliriz tabi :P

BBSler yola çıktı arkadaşlar geliyorlar bu hafta boyatıp haftaya takarım inşalah.

htmetin

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 19 Ekim 2010, 10:25:10
Eh öylede diyebiliriz tabi :P

BBSler yola çıktı arkadaşlar geliyorlar bu hafta boyatıp haftaya takarım inşalah.

İlkbaharı bekleyemedin tabii. Tahmin etmiştim bu sabredemez diye:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: htmetin - 19 Ekim 2010, 13:54:57
İlkbaharı bekleyemedin tabii. Tahmin etmiştim bu sabredemez diye:)

Araç çok güzel oldu tıpkı aklımdaki gibi ama jant lastik olmayınca hiçbir şey görünmüyor malesef :( Bu nedenl birazda zorunluyuz yapmaya.

ThE_Unforgiven

Araç için jantlar geliyor.Malum boyatıcam aklımda şu sitemizdeki vr6 gibi siyah iç dış çember ve bağlantı vidalarını gri (polisaj) Düşünüyorum. Lastik araştırmalarımıda sonuçlandırdım herşey hazır :) 215/40/16 86W orjinal ölçüsüne dönüyorum.

Ayrıca henuz bir aylık 195/55/15 lastik ve 15 inç jantları mboşa çıkıyor bilgilerinize. Lastikler henuz bir ay olmadı alalı ;)

ThE_Unforgiven