Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf 1 GTI (Maverick) - Sayfa 30

VW Golf 1 GTI (Maverick)

Başlatan Mk1GTI, 24 Ekim 2008, 15:01:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak.akın

e12

Alıntı yapılan: burak.akın - 07 Temmuz 2010, 17:18:34
maşallah :)
nazarlık nerde en acılınden bır nazarlık eklemelıyız....

Mk1GTI

Bizim oğlanın Tüm fitil ve cam sıyırıcılarını bekliyorum almanyadan fabrikadan sipariş geçtik, Kısmetse haftaya elimde olacaklar.. Kapı camlarım zangır zangır, Bide yan sanayi kapı fitilleri artık beni çileden çıkardılar en iyisi orjinali.. Yan sanayiler çok kalın ve sertler 2 yıldır yapmadığım kalmadı nerdeyse ama genede nafile kalınlar..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Alıntı yapılan: nizam - 07 Temmuz 2010, 15:39:00
çok güzel ya  :sevgi:

Sanada alcaz kısa zamanda nizam dertsiz başına :D :D

Alıntı yapılan: burak.akın - 07 Temmuz 2010, 17:18:34
maşallah :)

Hepimizinkine maşallah burak nazarlara çok geliyoz neolcak halimiz bilmiyom..

Alıntı yapılan: e12 - 07 Temmuz 2010, 17:41:44
nazarlık nerde en acılınden bır nazarlık eklemelıyız....

Müdürüm heryeri nazarlık oldu en acilinden pasta cila istiyor ama busefer üstünde ayı oynatıcaklar diye korkuyom :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 07 Temmuz 2010, 17:46:35
Sanada alcaz kısa zamanda nizam dertsiz başına :D :D

Hepimizinkine maşallah burak nazarlara çok geliyoz neolcak halimiz bilmiyom..

Müdürüm heryeri nazarlık oldu en acilinden pasta cila istiyor ama busefer üstünde ayı oynatıcaklar diye korkuyom :D :D

nasip kısmet
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 07 Temmuz 2010, 17:43:34
Bizim oğlanın Tüm fitil ve cam sıyırıcılarını bekliyorum almanyadan fabrikadan sipariş geçtik, Kısmetse haftaya elimde olacaklar.. Kapı camlarım zangır zangır, Bide yan sanayi kapı fitilleri artık beni çileden çıkardılar en iyisi orjinali.. Yan sanayiler çok kalın ve sertler 2 yıldır yapmadığım kalmadı nerdeyse ama genede nafile kalınlar..
sen söyleme bana zaten ? hani yoktular ? şimdi noldu ?  :bekleriz:  ???  :t  :'(

Mk1GTI

Alıntı yapılan: lostys - 07 Temmuz 2010, 19:45:56
sen söyleme bana zaten ? hani yoktular ? şimdi noldu ?  :bekleriz:  ???  :t  :'(

Ne sölemdimki ben sana onu anlamadım.. Gelirken getiremediler fabrikadan sipariş yetişmedi sonra kargo edecekler dedim..

GolfMk1Cabrio

Maşallah abi Maverick 10 numero çok seviyorum bu Mk1'i yaaa en yakın zamanda görmek isteriz kendilerini  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

taha_jetta80

abi adresi benm arkadaşın adresi verelim onlar gelicek haftaya araçla getirsinler
hatta o arada bana da bi takım sipariş geçelim hepsi bir gelsn ;)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 07 Temmuz 2010, 22:46:43
abi adresi benm arkadaşın adresi verelim onlar gelicek haftaya araçla getirsinler
hatta o arada bana da bi takım sipariş geçelim hepsi bir gelsn ;)

Sen özelden bildir bana adresi ben enişte telefon edince sorarım.. Full takım 70€ tutmuş benim..

taha_jetta80

akşam yazayım madem adresi şuan yanımda yok bnm arkadaş 16 sında çıkacak ona göre ayarlamaya çalışalım senin enişteye bi sorduralım benm aracada varsa fabrikada 5 kapı için.

taha_jetta80

bir iki gün içinde hallolacaksa yapalım bişeyler. inş

cahitarsal

en son resımdekı yere o janta oyle balans yapıstıran kım ya boyle bır dunya yok herıf ofsetlı janta balas yapıstırmısss yuhh!!!  :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

sonn sag tarafa sen nasıl ızın verdın abı
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Mk1GTI

Ya cahit sorma lastikler takılırırken başında değildim adam lastikleri taktıktan sonra jantlara balans yapmış normalde söylemiştim jantlar temizlendi boyandı balansı kaçıktır lastikleri takmadan önce kontrol edin içten takın dedim ama kime diyon her ustanın işi malum... :bekleriz: