Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 27

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

ama sanrıım senin bahsettiğin çift kare farlı rabbit panjuru değil, amerikan jetta panjuru oluyor ? yanlarında sinyal olan çift kare far grubu ?

e12

ornek resım bulamıyorum valla ya ..buldugum kısılere baskasına ayıp olmasın dıye kırpıp durdum buldugum resımı...

lostys

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

maalesef bundan cok zor bulmam ama bu aralar bu tarz seylere yogunlastım kısmet ısı...sımdı bulduklarım benım ekledıgım tıpte far ve panjur..

lostys

e12

lostys

aga o panjur komple plastikse sanırım rally golf panjuru. sahibinden de bi arabada da vardı o ? hatta 2 kapı bi jetta da ?

taha_jetta80

erdinç abi senin gösterdiğin jetta 1 amerikan versiyonların far ve panjuru.

e12

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 07 Temmuz 2010, 22:44:17
erdinç abi senin gösterdiğin jetta 1 amerikan versiyonların far ve panjuru.
haklı olabılırsın yasıncım belkıde adam mk1 golfe sonradan takmıstır..cunku mk1 golften sokulcek..

lostys

tamam golf mk1 rally panjur o sanırım.