Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vento 1.8 GL aranıyor - Sayfa 2

Vento 1.8 GL aranıyor

Başlatan freegane, 25 Mayıs 2010, 13:15:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 25 Mayıs 2010, 19:50:12
mk1 cabrio var değişensiz boyasız 86 model üzerinde dx makina var :D sıfır tente ve makina çil çil hiç kurcalanmamış..konsolosluktan çıktı öylece yatıyo düşünürsen bi bakalım abi  :)
:-[ :'(

Öncelikle hoş geldin Gani aabi VYJ çok çok güzel makinaydı Remzi abinin dediği DX makinada süper dir kesin sahibinden de birkaç tane var ama, gerçekten ölü ama şöyle bir seçenek var ;

Volkswagen / Golf / 1.8 GTi / GOLF GTİ 1.8 ÇOK TEMİZ sahibinden.com'da

Bu biraz sağlam kalmış gibi duruyor Gani abi. İnşalah sana uygun en hayırlı aracı bulursun. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

freegane

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 25 Mayıs 2010, 20:31:59
:-[ :'(

Öncelikle hoş geldin Gani aabi VYJ çok çok güzel makinaydı Remzi abinin dediği DX makinada süper dir kesin sahibinden de birkaç tane var ama, gerçekten ölü ama şöyle bir seçenek var ;

Volkswagen / Golf / 1.8 GTi / GOLF GTİ 1.8 ÇOK TEMİZ sahibinden.com'da

Bu biraz sağlam kalmış gibi duruyor Gani abi. İnşalah sana uygun en hayırlı aracı bulursun. :tamamdir

Birkan o adamla da görüştüm değişen parça yok diyor ama boya varmış,gidip yerinde görmek lazım çünkü Mersin arabası o çürüğü varmı yokmu bakmadan kesin bişey söyleyemem. Hem zaten ilk planda Vento var  :D

freegane

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 25 Mayıs 2010, 19:50:12
mk1 cabrio var değişensiz boyasız 86 model üzerinde dx makina var :D sıfır tente ve makina çil çil hiç kurcalanmamış..konsolosluktan çıktı öylece yatıyo düşünürsen bi bakalım abi  :)

bi yandan Eray bir yandan sen beni yine Mk1'e yönelticeksiniz Remzi... niye aklımı karıştırıyorsunuz ya :D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: freegane - 25 Mayıs 2010, 20:37:26
Birkan o adamla da görüştüm değişen parça yok diyor ama boya varmış,gidip yerinde görmek lazım çünkü Mersin arabası o çürüğü varmı yokmu bakmadan kesin bişey söyleyemem. Hem zaten ilk planda Vento var  :D

Haklısın abi tabi ilk önce hayaller Ama Mk1 Cabrio tam senlik bence. ;) Askerlikte bitti yazda geldi bide garaj varsa daha ne diyim. :) :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

Baland

Yazları mersinde nem oranı neredeyse % 100 e gelir suyun içinde bir arac düşünün... arkadaşım mersinden 2004 pejo aldı tavan cıtalarında cam fitillerinde vs plastik ve lastik aksamlarında tuz gibi beyazlamalar vardı.. araba yanar orada yaa.. bence acele yok ...

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

freegane

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 23 Haziran 2010, 19:10:15
Volkswagen / Golf / 2.0 GTi / 1995 MODEL 2.0 GTI - 16 V ( LPG'Lİ) sahibinden.com'da

Gani abi güzel bişeye benziyo bi değerlendir istersen? ???

Bu arabanın bir önceki sahibi Kocaeli'ndeydi. Düzgün bir araba gibi duruyor bence de birde sunroof'u olsaymış tadından yenmezmiş  :D Notumu aldım bu da aklımda,teşekkürler

vento06

kardeş bende 94 model 1.8 tek nokta enjeksiyonlu vento var arabam çok temiz düşünürsen 05079413544 den bana ulaşabilirsin

freegane

Onunla konuştum Onur,zaten üzerinde ABA motor var ama araba 140bin mili geçmiş durumda  >:D Alıp iki gün sonra motora girmeyelim  ::)