Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 34

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

p!xeL

tunahan
Trabzonluyum 18 yaşındayım hayatımı otomobillere adadım diyebilirim şimdiden
mk1 virüsü kapmış biriyim öğrenciyim

hddsheriff

Adım Uğur, Sakaryalıyım İstanbul merterde oturuyorum. kısaca danışmanlık firmam var :) hobi olarak arkadaşımın vw servisinde hasarlı araba alıp topluyoruz vs.vs.

CasabLanca

Ben Eray  Ankara doğumluyum Batıkent'te oturuyorum 21 yaşındayım Ankara Üniversitesi'nde öğrenciyim ama okula uğradığım yok desem yeridir :D
Eine Krabbele Keineswegs Grade Zu Gehen Lehren

al_pacino

Adım Adem. aslen Konyalıyım, doğma büyüme Güngören'liyim. Recep İvediğin hemserisiyim yani  >:D Bilişimciyim.

mustklc

bu bölüme geç kalmışım gene de tanıtayım kendimi

İsim: Mustafa KILIÇ

Meslek : Öğretim Görevlisi

Mekan: Kaman / Kırşehir

Oto: 6n Polo
Araba binmek içindir..

zgrozkan

Selamlar...
Adım, Özgür Özkan... 24 yaşındayım... Ankara'da yaşıyorum... Gazi Üniversitesi İİBF Ekonometri Bölümü son sınıf öğrencisiyim...

SCORPIONMAN2005

selamlar
36 yaşındayım.Aslen Bursalıyım.İstanbul çapada yaşıyorum.özel bir şirkette Elektrik mühendisi olarak çalışıyorum.Şantiyemiz şu anda bakırköy devlet hastanesi ve üsküdar hükümet konağı.Mk1 kullanıcısıyım gözüm başka araç görmez körüm  ;D ;D ;D

GolfMk1Cabrio

Ben yazmamıştım galiba  :t
Adım Gökhan 17 yaşındayım Bursa'da yaşıyorum lisedeyim elektrik elektronik görüntü ve ses sitemlerini okuyorum
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ADANA 01

selam değeli arkadaşlar.. 1999 model  polo aldım km de ne yakar BENZİNLİ

cave_man_001

özdemir 26 deniz subayıyı
vw hastasıyım :)

ismailtunca81

tekrar  merhaba

ismail tunca  01/01/1981 ankara  doğumlu  zira  köyümde  ANKARA  da  TATLAR KÖYÜ 
doğuştan otomobil hastası hastalık ilerledği  için boyutu değişti sonradan GOLF   hastası  oldu  tedavisi yok

mağazacılık parakendicilik sektörüne 10 yılımı verdim halen Armada AVM de KOTON firmasında  mağaza yöneticiliği yapıyorum

evli bir  kız  cocuk babasıyım
BEŞİKTAŞ taraftarıyım

iyi  formlar
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

etikettt

slm 92 istanbul üsküdar dogumluyum
vw audi seat skoda porsche orjinal ve yan sanayi yedek parca işi yapıyorum
ist bahceli evlerde oturuyorum 
oto demir dış ticaret ltd şti de ikitellide calışıyorum
yedek parca lazım olrsa bekleriz
34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP

ADEMÜÇÜNCÜ

Merhaba arkadaşlar üye adımdan dolayı adımı yazmama gerek yok heralde

26 yaşındayım Trabzon da yaşıyorum 5-6 yıldır radyo programcıığı yapıyorum biraz ara verdim bunun dışında İkinci üniversiteden eğitimime devam ediyorum. Anadolu Üniversitesi İşletme

barkit

slm arkadaslar,adım barıs 26 yasındayım aslen elk. teknıkerıyım ama sanset gıda  fırmasında tadelle sarelle  pazarlamasında calısıyorum(ne alakaysa ;D ) her turlu elimden geldiği konuda yardımcı olmaya calısırım... opel manta hastasıyım,sciroccoyu satarsam manta alıcam ( takasada yaparım,farkınıda verırım  :D ;D
parmak bassam olmaz mı!