Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
T3 Syncro - Sayfa 2

T3 Syncro

Başlatan car wolf, 02 Ocak 2010, 23:11:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

Alıntı yapılan: al_pacino - 16 Mart 2010, 13:40:30
abi verilirmi ya kıyılırmı t3 e hemde caravelle klimalı :'(
tdi deme bari

turbo dizeldi yattı 1 yıla kadar alan olmadı doğru dürüst  hatta ilanıda vardı sitede  genç biri aldı  çok düzgün araçtı neyse kısmet syncro aramaya devam  ::) gerçi samanlıkta iğne aramak gibi birşey ama şans  :melek:
My Cars Audi & Vw Germany Style

al_pacino

benim aile cok ters bakıo eski arabaya ozellıkle t3 e yoksa bende almıstım bi t3. belki ilerde hobi için alırım oynarım ama o zamanda bunlar hıc kalmaz t4 ler onun yerını alır  :-\

car wolf

syncro  alcaksan T3 al jeep in gidemediği yerde bile gidiyor mubarek ama t4 alçak kaldğından ve tamponları büyük olduğundna dik açılara T3 gibi çıkamıyor  bulsam alıcam hemen zevk hafta sonları ormana gidim off-road yapmaya süper araç nyese inşallah gönlüne göre bulursun

al_pacino

yok dostum ben sycro değil normal alırım o da ilerde daha iş hayatına yeni atıldık :)  zaten pederin  t4 ü var ama tad vermiyor. km daha 80 binlerde ama hem kazalı, hem cityvan hemde peder kamyonet niyetıne kullanıyor :(

burak.akın

abi işin çok zor ya..

car wolf

çok güzelmiş ama bu lüks kalır birkan dağ taşa vuramayız unu  >:D

pin-pon

bulamadın mı syncro ;D hala almayı düşünüyopr musun yoksa askerden sonra mı?
http://www.hizliupload.com/img/86356097984794989483.jpg                                                 t3 syncro.