Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK-II GTI 16v - İstanbul

Golf MK-II GTI 16v - İstanbul

Başlatan mcsahan, 19 Mayıs 2007, 23:09:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcsahan

Arkadaşlar, en sonunda karşınızdayız. Yorumlarınızı bekliyorum. sevgiler

MK2 GTİ

guzel arac maasallah dıgıfız super gece keyıflı olmalı bu arada sıs farı var ıstersen orjınal elımde ıkı adet
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

G60

O sticker'ı taşıyan ilk arabamız oldun. :D

Jantlar haricinde araç 10 numara. Bunu söyleyen ilk kişi değilimdir zaten. Koltuklar falan canavar. Kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Modeli yazsaydın bide.

Maşallah maşallah. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Erhan

Maşallah güzelmiş,

bbs jant ve kırmızı şerit istiyor sanki panjura  :)

mcsahan

teşekkürler g60. 1988 model gti 16v PL. jantlar konusunda hemfikirim. yalnız şu an için elimde başka jant yok. enkei var 16'' onun peşindeyim. o zaman daha yakışıklı olacak. arkadaki stickerdan bahsediyorsun sanırım. yeni çıkacak stickerlarıda bekliyoruz. 

mcsahan

erhan, kırmızı şeritli panjur boyadan önce vardı. fakat tırnakları kırıldı. aramadığım yer kalmadı. mecburen idarelik taktım.

mcsahan

sisleri düşünebilirim. pm den fiyat verirsen iyi olur.

G60

Enkei yerine BBS falan bulsan, daha hoş olur bence.  :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

mcsahan

piyasada 4x100 iç ofsetli bbs bulmak neredyse imkansız. geleneklere bağlı kalarak bir önceki mk2 gti da yıllarca kullandım. 7j ve iç ofsetli 16'' enkeide gayet şık gözüküyo.

vw6n

maşallah araban güzelmiş güle güle kullan.arkadaki sticker senmi yaptırdın?

VWci

hocam guzel araba...;)

arkadaki sitikiri begenmedim..nasil sitikir osman lan oyle...:D :D :D

G60

Alıntı yapılan: sortie34 - 19 Mayıs 2007, 23:39:51
maşallah araban güzelmiş güle güle kullan.arkadaki sticker senmi yaptırdın?

CNR fuarında Caddy'e yapıştırmak için TuningLINE yaptırmıştı. Tolga'da da ondan varmış onu vermiş sanırım. Devamı yok yani. :D

vw6n

VWci

Tunc kardesimin ellerine saglik...;)

Osman da bu konuda cok iyi...;)

Saka maka stikirin sekli onemli degil...onemli olan emek verip yapmak....;)