Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
boyandık - Sayfa 3

boyandık

Başlatan efsane, 17 Ağustos 2009, 23:14:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

taha_jetta80

1,6 dizel motor abi 07 sk nın  ;)

mecamir

Umarım en kısa zamanda kavuşursun arabana :) kolay gelsin

cabrio63

fotolar yan çıkmış boynum tutuldu hadi kolay gelsin bu arada motora maşallah sorucaktım bende bu ne diye :)

efsane

sagolun arkadaşlar o yerde duran benım aracın motoru oluyo arkadaşlar bu arada resımlerı bundan sonra dık cekerım :)  motyor ındırıp komple bı bakım yapılacak ayrıca krom boya ıle boyatmayı duşünüyorum  arka sılecek veon tek sılgeç olacak  kılıt ıptalı dışında (bunlar yapılacak)başka fikirlere acıgım arkadaşlar ayrıca herkezınde Mubarek Kadır gecelerınıde kutlarım

cabrio63

kilit iptali yapmayıp orjinal bıraksan daha iyi olur bence :)

efsane

cihancım aracta zaten bı merkezı kılıt var anahtar kullanmak ıstemıyorum fıkrıne saygı duyarım tabıkı ayrıca renk konusunda ıkılemde yım arkadaşlar kıa sorentonun bıbeyazı var bıde kırmızı olması oncelık beyaz olarak kalmasından yanayım sızce? dusuncelerınızı oncelıkle bu konuda da almak ısterım

escocem

beyaz kalac aksa vw rengi olmalı başka bir markanın rengi sırıtır..ayrıca dediğim renk yapmazsan 10 kutu sprey kardırtır gece gelir boyarım arabanı alfa kırmzısına..demedi deme herkez sahit forumda bak >:D

ismailtunca81

kırmızı  olsun 5 lira  fazla  olsun
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

GolfMk1Cabrio

Hayırlısı olsun Allah en yakın zmanda kavuşmayı nasip eylesin  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

efsane

hepınıze tşkr ederım arkdaşlar kardeşim benım senın dedıgın rengı gordum ama sankı bordo gıbı daha canlı ve heyecanlı olmalı renk olacaksa beyaz yada cafcaflı bı kırmızı cemo ben arabayı boyatmayım hanı boşa masraf sen hallet barı  :) yanlız akmasın fazla sıkma kapıları acık bırakırım ıcınıde boyarsın yarım bırakma he :)

escocem

escocem

ozaman gel seninkinide benim renk yapalım sonra başlarız komple yavaş yavaş aynı yaparız ikiz olurlar :)

kesik44

Allah kolaylıklar versin inaşallah gönlünce olur bende kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun diyenlerdenim...

mecamir

kırmızı, hem de Alfa kırmızısı :)