o kadar çok para dağıtıyoruz ki sağa sola çok zenginmişiz gibi. ihracatı tekstil ve tarım ürünleri olunca mecburen bu paranın bir yerden çıkarılması lazım... onca mtv verdiğimiz yetmez gibi!
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.
İletileri Göster MenüAlıntı yapılan: ozkan golf4 - 29 Mart 2012, 12:19:43özkan bey golfü sizden çok seviyorumdur emin olun. ama yaygın bir arıza olduğu için öyle dedim. aynı şekilde iç plastiklerin soyulması da aynı şekilde...
arkadaşlar her başınıza gelene golfün kronik sıkıntısı diyip durmayın.
bakımlı tutmazsanız 10 yaşını aşmış hangi marka model olsa sorun çıkarmaya başlar. kapak kitlenmeden önce arada bir yağlasanız menteşe ve kilitleri hiç bişeycik olmaz. ayrıca fıskiye hortumu konusunda haznesine tavsiye edilen haricinde bişeyler konulup tıkanmaya sebep olabilir. yada oynanmış ve güzel monte edilmemiş olabilir. kapı fitilleri donar kronik olur, bi defa yumuşatmamıştır daha fitilleri... idare etsin diye bakım yaparsanız herşeye hazır olmanız gerekir haliyle.
biraz anlayışlı ve özeleştirili olun.
aracı sıfır almış olsanız ve onca senedir bütün bakımları en ince ayrıntısına kadar yapmış olsanız ne söyleseniz hakkınız olur.
ama böyle olmaz.
Alıntı yapılan: redbarons - 14 Mayıs 2010, 17:05:25aracım 2001 ve 118 binde.
aracın kilometresi kaçta. vw tarafından önceden servis zamanı bilgileri işleniyor. o kilometrelere geldiğinde servis uyarısı veriyor. servis komutu sildirme yaparsan düzelir diye düşünüyorum.
ama baktı değil sonra hava akış metre dedi olmadı, en son neden çıktı dersiniz hararet müşüründen! 20 liralık müşür arabamı boşuna hırpaladı. aklınızda bulunsun derim. fakat şimdi de bir sorun var arabamın harareti hareket halindeyken düşüyor. başına gelen varmı nedendir?