Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - artist0683

#1
kardeş başka yazı karakteri yokmu bide bu yazı silinirmi?
#2
Polo 6N / Ynt: Kalorifer Sorunu Acil Yardım
15 Ekim 2010, 10:21:18
arkadaşlar sorunu kendim çözdüm :) arabanın suyunda eksilme yoktu. Polen filtresinin olduğu kısmı açtım ve içinin su ile dolduğunu gördüm. ve hemen polen filtresinin yanında bulunan su tahliye kanalını boşalttım bayağı bir çamur ve ot çöp dolmuş tabiki o ot çöpler zamanla suyun birikerek polen filtresinden içeri kalorifer motorundan içeri girmesini sağlamış ve kalorifer açıldığında kalorifer motory da hava ile beraber suyu ilk çıkacak yer olan torpidonun arkasından içeri veriyo onun haricinde bişi yoktu. isterseniz resimleri çekip ekleyebilirim. sizde muhtemel tıkanacak yerleri görüp önceden tedbir alabilirsiniz.
#3
Polo 6N / Ynt: Kalorifer Sorunu Acil Yardım
10 Ekim 2010, 04:37:52
yokmu arkadaşlar başına böyle bi olay gelen.. :(
#4
Polo 6N / Kalorifer Sorunu Acil Yardım
09 Ekim 2010, 16:56:01
iyi günler arkadaşlar bi kaç gün önce hava yağmurlu iken camlar buğulandı cam buğusunu açmak için kaloriferi açtım. aşağı yukarı 25 dk çalıştı ve sonra fışşşş die bir sesle beraber torpidonun arkasndan paspasa su akıttı. Bu günde sanayiye gttim usta bir gün burda kalacak göğüsü söüp bakcaz dedi tahmni 250 ila 300tl arasında çıkar dedi. şimdide fazla ısıtmıyor kalorifer. Klima çok sağlam çalışıyo onda sorun yok. Acaba nedendir. böyle bişi başına gelmiş olan varmı varsa yardımlarını bkliyorum. aracım 1998 1.6 hb ac