Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - bodrumlu

#1
Polo 6N / Ynt: SESLİ CALIŞIYOR
24 Haziran 2010, 22:56:15
Arkadaşlar,geçenlerde Polomun yağını  değiştirdim.Daha sonra gösterge tablosunun sağ alt köşesinde "service insp."yazıyor ve yanındada .......km ifadesi var.Bu ne anlama geliyor?Lütfen bana yardımcı olun.Şimdiden teşekkürler.
#2
Sorum Hakan beye;benim POLO'nun arkasından engebeli yolda veya kasiste yay gıcırtısı gibi içeriye kadar ses geliyor.Ne düşünürsünüz?Şimdiden teşekkür.Bodrumlu. :)
#3
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Benim POLO da yağ göstergesi ilk kalkışta veya herhangi bir zaman da çok kısa süreli bir iki kez yanıp sönüyor. Baktırdım ama yağ eksiği yok ve yağ kaçağıda yok.Ne olabilir?Bir başka sorum da şu Bodrum veya Milas,Muğlada bildiğiniz tavsiye edeceğiniz POLO ustası var mı? Şimdiden teşekkürler.Bodrumlu