Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - Angelistic

#1
Aldım aracı dostum gayet memnunum  ;)
#2
Ya genel olarak hafta sonları kullanılcak oda 6-7 kişi yetişkin binecek şekilde kullancaz bu konuda gidişinde bir sorun olurmu diye soruyorum bir kaç kişiyede sorduğumda 86 pslerin pek verimli olmadığını söylüyor gidiş konusunda ve birde forumda görüyorumki T5 2008'i değişiklik yapmışlar buda gayet sevindirici haber ^-^
#3
Arkadaşlar öncelikle merhaba , ben 2008 model City Van 5+1 86 ps Kısa şase bir araç sipariş verdim ve aklımda takılan sorular var.Kafamı kurcalayan en büyük sorun ise 86 ps olması ,acaba 86 pslerin çekişleri nasıl aslında kullanım alanım genelde aile ile kullanıcam fakat yeri geldiğinde yükte yüklicem , bir kaç araştırmamda 86 pslerin pek iyi çekmediğini yokuşta zorlandıklarını ve yüklü iken özellikle geberdiklerini söylüyorlar şimdi 2 milyar fazla verip 105 ps mi alalım sizce ? yoksa 86 ps gidişleri felan iyimi ?Pug 106'da inip eşşeğe binmek istemiyorum açıkcası  ^-^ birde yakıt durumları nedir.Kmde ne yakar ?Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.