Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - Mk2Kaya

#1
takım olan yayların bi balansı var yani birbirleri için yapılmışlar sen sadece yayları alıp takarsan takımı bozarsın bence.
en sağlıklısı biraz daha bekle set olarak al

saygılar :sevgi:
#2
Golf III / Ynt: MK2 mi_ mk3 mü?
16 Ocak 2011, 21:22:44
ortada araba yokken öle bi seçimle karşılaşsam kesinlikle mk3 alırdım fakat senin elinde olan bir araba var vebi miktar masraf etmişsin bile sonuç olarak elindekine masraf etmeye devam et derim ben tabi masrafı boşver aga o sorun deil dersen al bi mk3 daha modern ve daha oturaklı bir araç.

saygılar :sevgi:
#3
yeni farlar daha agresif bi hava katmış iç dizany olarakta direksiyon çok hoşuma gitti daha fazla gelişim bekleyen arkadaşlar var ama bence az bi gelişim göstermemiş.


saygılar :sevgi:
#4
hayırlı satışlar inş alıcı bulursun :tamamdir

saygılar :sevgi:
#5
Golf II / Ynt: golf mk2 modifiye
12 Ocak 2011, 12:20:03
bende fikrimi deiştirdim mk2 nick ama mk3 istiyorum şimdi düzgün bi mk2 için 10-13 bin istiyorlar o fiyata bi mk3 gti rahat alınır :tamamdir
#6
Aranıyor / Swap için
09 Ocak 2011, 04:09:51
swap için 1.9 tdi 130luk motor arıyorum.ayrıca bana neye maal olur kompile motor-montaj ve ruhsat işleri bilgi verirseniz sevinnirim

saygılar :sevgi:
#7
Golf II / Ynt: golf mk2 modifiye
09 Ocak 2011, 03:11:17
peki günlük kullanım için ve imzamdaki gibi görünmesini istiyorum mk2nin hangi modelini tavsiye edersiniz.

saygılar :sevgi:
#8
Golf II / Ynt: golf mk2 modifiye
08 Ocak 2011, 03:51:45
ayrıca şunuda sormak istiyorum çok kafamı kurcalıyo lpg motorun ömrünü kısaltırmı.kısaltıyosa benzine göre ne kadar.
#9
Golf II / Ynt: golf mk2 modifiye
08 Ocak 2011, 03:23:55
Bnmde aynı sorunum var KayaKnos bende 1.8 gti istiyorum fakat maaşımı egzostan atmak istemiyorum bu araçlar ne yakar.restorasyon işine başlıcaksam yakıt düşünmek kötü birşey ama bu araca masraf edicem çok yakarsa belimi büker.bana rakam verip bi araçla kıyaslarsanız caddy gibi çünkü kullandığım bir araç bu araç ile kıyaslarsanız çok sevinirim.
#10
Golf II / Ynt: 2011
07 Ocak 2011, 00:43:25
mk2_16v abi aracın çok güzel kazasız belasız kullan inş.