Menü

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.

İletileri Göster Menü

Mesajlar - nctyts

#1
ben 1.4 16v sportline ile dün 180 km yaptım sonra virajda spin atıp arabanın arkasını işaret tabelalarına çarptım ölmediğim için çok şanslıyım sakın denemyin gerek yok artık 100 km üstüne kolaykolay çıkamam insan kaza atlatınca anlıyor hayatta olduğum için ço0k şanslıyım ;)
#2
Polo 6N2 / Ynt: Polo Vites Sorunu
19 Temmuz 2010, 23:13:59
selamlar bende 98 polo sportline var vitesler çok zor geçiyor boşluk çok fazla ve arada bir 5. vitesten atıyor araba. bunu çözümü nedir kime götürdüysem başka bişey diyor hiç birine güvenip yaptıramıyorum bu sorunu yaşayan ve yaptıran arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var yardım ederseniz çok sevinirim..