Merhaba arkadaşlar,geçen hafta 2000 model 1.8t highline passat marka bir araç satın aldım,araç 372000 km de,turbosu yeni değişmiş ve 50 bin km önce de sekman atılmış,bütün bakımları her zaman serviste yapılmış bir araç,km si uzun yolda yapılmış,aracı 17000 ytl ye satın aldım şu an için memnunum araçta çalışmayan hiçbir mekanik aksam yok gidişide gayet iyi ve içinde hiçbir tıkırtı ses yok,araca lpg de takdırdım,fakat km den kaynaklanan endişelerim var arkadaşlar tavsiyeleriniz varsa yapmam gereken sevinirim .Bu arada araç manuel.
Kilometresi yaşına göre biraz fazla olsa da 50.000 km önce sekman atılmış zaten.Bakımlarını yaptırdıktan sonra hiçbişey olmaz.Yalnız triger kayışına baktır.
tirger de yeni değişmiş hocam.
O zaman devam :)
inşallah bir sıkıntı yaşamayız.
Bilgisayara girdi mi araç?
Son bakımında bilgisayara girdiğini söyledi servis yetkilisi,açıkcası servis tanıdıkdı ve aracda onların elinden geçmişti en ufak bir sorun olmadığını ve alabileceğimi söyledi bende fazla düşünmedim zaten fiyat da cazip geldi biraz,bu fiyata bu donanım dedim.
En iyisini yapmışsın.Hayırlı olsun.
passat a etki eder mi ya o kadarcık kilometre ;D gözü kapalı bi o kadar daha gider ne de olsa
Su gibi akıcı
Kartal gibi yırtıcı
Kale gibi sağlam araba :tamamdir
ahmet kardes edebiyatı parcalaya parcalaya yeni latifeler katmıssın ;D
passat değil ya ne olursa olsun km çok fazla.umarım problem çıkmaz.güle güle binersiniz.
arabayı almişin lpg takmişin biniyosun şimdi olmaz iyi değil desek ne olcak ki anlamadım?
lpg bundan sonra problem yaşatır bence çünkü lpg,nin motoru zayıflattığı bi gerçek km si fzla araçlkarda daha çok olur diye düşünüyorum.inşallah bi sorun yaşamazsın.
passata koymaz bu km hele bakımı da yapılmışsa
bende bi de şahin var 2001 model her bakımı yapılmıştır 600bin kilometrede :)
arac daha sağlam :D 80bin kim once motor yapıldı bu arada arac taksiydi hehe
motor ikinci baharını yaşıyor ve kilometresi fazla olduğu için tüp, aracın performansını düşürür, arabayı yıpratır. 1.6 motor passat gibi ağır kasa bir tanka az geliyor zaten. inşallah bi sorun yaşamazsın. aldığın kişi taksicilik mi yapıyordu diye sorsam? ama artık almışsın hayırlı olsun diyelim. güle güle bin..
Alıntı yapılan: erdem2179 - 22 Kasım 2008, 15:03:40
lpg bundan sonra problem yaşatır bence çünkü lpg,nin motoru zayıflattığı bi gerçek km si fzla araçlkarda daha çok olur diye düşünüyorum.inşallah bi sorun yaşamazsın.
lpg nin motoru zayıflattığı gerçeğini nereden duyduğunu yada nerede , kaçak motorcunun kendini usta sanan çırağın söylediğini bizede söylermisin benim aracım lpg li kullanıcı olarak ben gram zayıflık hissetmiyorum kulaktan dolma laflar atmayın ortaya arkadaşlar nee zaman yeni bi araç alsam satışını yapar trafikten önce lpg ciye götürür kit taktırırım ,hiç bir aracımda en ufak bi arızasını yaşamadım şimdiye kadar..
.
Ön takım ve amortisörlere baktırmanı öneririm.Bide kırmızı yağ lambası hususuna dikkat edersen 150-200.000 i devirmiş 1.8 T ler yağ süzgecini tıkıyor.motor açısından pek can sıkıcı sonuçla karşılaşmayabilirsin ama yılların ve yüzlerce kilometrenin verdiği yorgunlukla yürüyen aksam bi el atmaya muhtac durumda olabilir.Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)