Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf V => Konuyu başlatan: hanımeli - 21 Aralık 2014, 22:31:50

Başlık: GOLF V paspas
Gönderen: hanımeli - 21 Aralık 2014, 22:31:50
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım golf v primelıne otomatk vites 2004 model bir golf sahibi oldum aracıma paspas alacağım ama ne alacağım bilmiyorum internette bir sürü model var sizce ne almalıyım önerisi olan varmı kullanan varmı ?? birde orjinal paspas yerinde 2 paspas tutucu çevirmeli düğmeler kırılmış onların yenisini bulabilirmiyim ??
Başlık: Ynt: GOLF V paspas
Gönderen: edincol - 23 Aralık 2014, 19:36:23
Havuzlu paspas olarak geçenlerden almanız iyi olabilir. 3D paspas olarak da geçiyor. Kiri çamuru toplu tutar.
Başlık: Ynt: GOLF V paspas
Gönderen: hanımeli - 24 Aralık 2014, 21:41:29
teşekkkür ederim ilginiz için peki internetten nereden alabilirimim o söylediklerinizi tercihen bildiğiniz veya önerdiğiniz bir ürün varmı marka ?
Başlık: Ynt: GOLF V paspas
Gönderen: edincol - 25 Aralık 2014, 17:18:39
Bildiğim veya önerebileceğim bir marka-model veya alabileceğiniz bir yer öneremeyeceğim. Kendi aracım için Metro marketten paspas alıp aracıma uygun kestim, altına da kaydırmaz yapıştırdım o şekilde kullanıyorum.
Başlık: Ynt: GOLF V paspas
Gönderen: ordic - 08 Mart 2015, 20:07:56
ben 2 sene önce tamaşdan orginal gri renk almıştım, hemde 45 tl gibi bir fiyata. Şimdi şöför tarafındaki paspas topukların denk geldiği yerlerden biraz yıprandı yakında yazlık paspaslara geçeceğim. Kauçuk alacaksan orjinal bir şey alın, çünkü diğerleri koku yapabiliyor.
Başlık: Ynt: GOLF V paspas
Gönderen: fıle - 10 Mart 2015, 13:18:05
Alıntı yapılan: ordic - 08 Mart 2015, 20:07:56
ben 2 sene önce tamaşdan orginal gri renk almıştım, hemde 45 tl gibi bir fiyata. Şimdi şöför tarafındaki paspas topukların denk geldiği yerlerden biraz yıprandı yakında yazlık paspaslara geçeceğim. Kauçuk alacaksan orjinal bir şey alın, çünkü diğerleri koku yapabiliyor.

Arkadaşım bende golf 5 goal aracıma orjinal paspas almak istiyorum. Orjinal halı paspasım var birde halının dışında kauçuk orjinal paspas mı oluyor. Almış olduğunuz orjinal paspaslşarın fotosunu eklermisiniz bilgi edinmek için ve orjinal olan paspasları nerden temin edebiliriz..yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.
Başlık: Ynt: GOLF V paspas
Gönderen: 06onur - 10 Mart 2015, 20:37:12
http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-volkswagen-golf-52004-2009-arasi-araca-ozel-oto-paspas-takimi/productDetails.aspx?productId=otelf11037&categoryId=20035778&SKU=OTELF11037

Ben bunu aldım 2senedir kullanıyorum memnunum orjinali kadar kaliteli ama yuvarlak plastikleri gelmedi sonra şoför tarafından delik açıp ben taktım.
Poloma Made in Germany yazan paspas ı ankara vw parça satıcısı atılgandan almıştım 60tlydi şimdi 70-90tldir çok kaliteli idi. 3d 130Tl civarı
Başlık: Ynt: GOLF V paspas
Gönderen: ilGhiNC - 14 Mart 2015, 14:42:42
Halı paspas candır.  :sevgi: Ama kışın zor oluyor tabi. Ben de alacaktım bir takım kauçuk paspas ama uygun orjinal birşey bulamadım. Sonra da kaldı zaten kış bitti :)
Başlık: Ynt: GOLF V paspas
Gönderen: 06onur - 15 Mart 2015, 23:21:22
kauçuk daha iyi ama yazında halı daha havalı. Benim halı 2seneyi geçti güzel paspasmş fiyatıda uygun kıımız golf yazısı çekmişti beni. Pedal setide alacaktım hala alacam